Slovenija > Črna kronika
52193 ogledov

Pri Mariboru v nesreči med igro umrl otrok

otroška igrala igrača Profimedia Fotografija je simbolična.
Tragičen dogodek v bližini štajerske metropole.

V tragičnem dogodku v okolici Pesnice pri Mariboru je v četrtek popoldne življenje izgubil otrok, so sporočili mariborski policisti.

Po prvih ugotovitvah je umrl, ko je med igro nanj padel težji predmet, so danes navedli v Policijski upravi Maribor.

Na kraj dogodka so prišli reševalci, ki otroku niso mogli več pomagati. Policija nadaljuje preiskavo okoliščin, ki so privedle do dogodka, so še navedli v Policijski upravi Maribor.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar mahatma2
    mahatma2 09:32 03.marec 2024.

    Sožalje staršem. Ni pa prav s strani novinarjev , da se ne pove kakšen je ta predmet , ki je padel na otroka . Verjetno se ne pove zato , ker odgovornost lastnikov tega predmeta je lahko ključna za to ...prikaži večo tragično nesrečo in ve se , da se za take malomarnosti mora iti v zapor z obtožbo nenaklepnega uboja iz malomarnosti. Poleg tega pa še narod lahko popeni do daske in tem neodgovornežem krepko oteži nadaljnje delovanje in življenje , kar bi bilo edino prav.

  • Kmodri_ 17:32 02.marec 2024.

    Sozažalje svojcem! Žal se pogosto podcenjuje nevarnost igral in v bliži mora biti odrasla oseba, ki pazi, da ne pride do tragedije!

  • Kmodri_ 17:31 02.marec 2024.

    Meni gre prav na ku* besedna zveza izgubil življenje. Izgubiti pomeni, da lahko izgubljeno spet lahko najdeš. Izgubljenega življenje zaenkrat še nihče ni našel! Razen ko je šlo za globoko hipotermijo in so človeka obudili od mrtvih!

Sorodne novice