Slovenija > Črna kronika
84260 ogledov

Sredi Slovenije posnet pretep, avto brez voznika drsel skozi križišče

pretep Trbovlje most PrtSc
Zgodilo se je na regionalni cesti, na semaforiziranem križišču pri vhodu v eno od slovenskih mest.

V času pandemije covida-19 in posledičnih omejitev gibanja so živci številnih ljudi napeti. Manjši nesporazumi lahko postanejo ostri prepiri, včasih se konča celo s fizičnim nasiljem.

štajerska avtocesta Popustili živci Slovenija Divje prehitevanje na štajerski avtocesti preraslo v brutalen obračun

Prav to se je zgodilo v torek popoldne na regionalni cesti, ki povezuje Ljubljano z zasavskimi mesti. Na mostu čez Savo pri nekdanji cementarni, kjer se vstopi v Trbovlje, sta se vročekrvneža spoprijela s pestmi.

Razlog za konflikt ni znan, vsekakor pa je hitro postalo vroče. Eden od vpletenih je pred izhodom iz vozila očitno pozabil potegniti ročno zavoro, saj mu je avtomobil z odprtimi vrati zdrsel čez semaforizirano križišče med mestno vpadnico in regionalno cesto. Vozilo je končalo na drugi strani "regionalke", kjer se začne pot v krajinski park Kum.

Velik del pestrega dogajanja je posnel naključni mimoidoči voznik, ki je bil na poti iz smeri Zagorja proti Hrastniku. S klikom na spodnjo povezavo ga boste zagnali.

Video je končal na družbenih omrežjih in se že množično razširil v digitalnih sferah. Kaj to pomeni za oba srboriteža, še ni znano.

Komentarjev 14
  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 18:47 30.april 2020.

    Vito Hren,kamerman in komentator.

  • Pepe007 07:17 30.april 2020.

    Ni primerno, da z objavo snemanja delate reklamo snemalcu, ki je očitno vozil, zijal, komentiral in še snemal. Upam, da bo vsaj policija ta dokaz uporabila proti njemu. Samoprijava. Proti onima dvema ga ne more.

  • Avatar Kolmeressa
    Kolmeressa 00:54 30.april 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite –– B­r­ed­h­ot­.­C­om

Sorodne novice