Šport
3415 ogledov

Krvava sekira, noži in leteči stoli v množičnem pretepu, vse ujela kamera

pretep Coventry Reševalni pas/Twitter
Pretekli konec tedna bi se moralo odviti mladinsko boksarsko prvenstvo, a je bilo po brutalnem spopadu odpovedano.

V Coventryju so pred dnevi organizirali angleško mladinsko boksarsko državno prvenstvo. Tekmovanje bi moralo trajati tri dni, a je bilo zaključeno predčasno.

V soboto popoldne je namreč izbruhnil hud incident. Po enem od dvobojev so si v lase skočili privrženci dveh borcev in stvari so hitro postale resne.

Na posnetku je moč videti, da je bilo veliko udeležencev spopada dobro "opremljenih". Nekateri so imeli nože in kovinske palice, eden najbolj vnetih je proti nasprotnikom uperil vsebino gasilnega aparata.

Po zraku so, med glasnimi kletvicami, leteli stoli in steklenice. Nekdo je, povsem okrvavljen, mahal s sekiro.

Na prizorišče - v Sports Connection Areno, so hitro prispeli policisti in nemudoma izpraznili stavbo. A po besedah prič se zgodba tu še ni končala.

"Ljudje so uporabljali različne stvari, tudi nože in kladiva. Nekateri so po izhodu iz dvorane razbijali avtomobile na parkirišču," je za Mirror dejal očividec Andrew Sedgmore.

Tyson Fury Kaj za vraga?! Šport Nenavadne metode "romskega kralja"

Po spopadu so bili štirje srboriteži hospitalizirani, iz lokalne policije pa še niso prišla obvestila o morebitnih aretacijah.

Angleška boksarska zveza je odpovedala nadaljevanje prvenstva, ki bi se sicer moralo končati v nedeljo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice