Slovenija > Črna kronika
2580 ogledov

Iz mimovozečega kombija streljal

Bel kombi Profimedias
Policisti so se odzvali na klic na pomoč, ker je nekdo streljal iz kombija.

Policisti PP Koper so prejeli klic ob 10.23. Klicatelj jih je obvestil, da pri Grintovcu nekdo strelja iz kombija. Policisti so ugotovili, da gre za 29-letnega domačina. 

Ko so moškega ustavili, pri sebi ni imel orožja. Povedal je, da je streljal s "plašilko". Policisti so opravili ustrezen postopek in mu pri tem zasegli majhno količino belega praška (kokain), ki bo poslan na preliminarni test. Opravili so tudi alkotest, ki je pokazal 0,18 mg/l alkohola. Opravljen je bil tudi test za prepoznavo droge, ki je bil pozitiven. Moški je odrejen strokovni pregled na mamila odklonil. 

Policisti so moškemu odvzeli vozniško dovoljenje. Zoper njega bodo podali obdolžilni predlog. Po tem, ko bodo znani rezultati analize sledi snovi, ki so mu jo zasegli, bodo izrekli tudi ustrezne ukrepe. 

Slovenija V kombiju prevažal 30 tujcev Lov za strelcem na Dolenjskem Slovenija Dvakrat ustreljen v hrbet bežal po gozdu, našla sta ga sprehajalca

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.