Slovenija > Črna kronika
14367 ogledov

Mladoletnik in policisti v prometni nesreči, mladenič hudo poškodovan

garažna hiša Supernova Kranj Facebook Garažna hiša nakupovalnega središča v Kranju.
V nočnih urah se je na območju Kranja zgodila hujša prometna nesreča.

Včeraj zvečer so policisti v eni izmed garažnih hiš nakupovalnega centra na območju Kranja izvajali policijski postopek v povezavi s kršitvijo cestno prometnih predpisov.

Po prvih ugotovitvah sta policista s službenim vozilom policije ustavljala mladoletnega voznika mopeda, ki je bil v nadaljevanju udeležen v prometni nesreči. Po podatkih s katerimi razpolagamo je bil hudo telesno poškodovan. 

V prometni nesreči sta bila s službenim vozilom udeležena tudi policista, ki sta bila lažje telesno poškodovana. Ker je bil v prometni nesreči udeležen policist je bil obveščen Posebni oddelek Specializiranega državnega tožilstva. 

Za ugotovitev in razjasnitev vseh okoliščin je bila ustanovljena tudi komisija, ki bo temeljito preverila vse okoliščine dogodka. 

"Zaradi varstva osebnih podatkov, še posebej varstva podatkov mladoletnih oseb in postopka, ki še vedno poteka, vam več informacij o tem ne moremo podati," so zapisali na PU Kranj.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • dare326 17:50 25.maj 2024.

    Policija lovi mularijo namesto velikih lopovov, ker slednje ščiti država oz nastavljeni vrh policije. Balkanski posli pa to.

  • Avatar Leon
    Leon 17:04 25.maj 2024.

    Kako naj policija ustavi mopedista, ki ogroža prometne udeležence in.policijo? Verjetno z avtom kar počnejo po vsem svetu .

  • atamama 16:53 25.maj 2024.

    In sedaj bo Policist imel ''kalvarijo'' zaradi mulca ki je ogrožal sebe in druge občane, Ali ni nekaj hudo narobe z našimi zakoni posebno po zadnjih modifikacijah?

Sorodne novice