Slovenija > Črna kronika
3776 ogledov

Vdrli v hišo, uporabili solzivec in ukradli denar

policija, luči Profimedia Policijske luči.
Tatovi so na silo zadržali nesrečnega oškodovanca.

Policisti so bili včeraj obveščeni o dogodku, kjer so v okolici Vrhnike trije zamaskirani storilci vstopili v hišo starejšega oškodovanca in ga s fizično silo zadržali ter zoper njega uporabili solzivec. 

Med tem so mu odtujili denarnico z nekaj gotovine. Po dejanju so zbežali neznano kam. V dogodku je bil oškodovanec lažje poškodovan. 

Policisti so opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah kaznivega dejanja ropa. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Avatar MK_KING
    MK_KING 12:00 01.avgust 2023.

    CIGANI ALI PA MIGRANTI.... DRUGE NI!

  • andrej084 10:58 01.avgust 2023.

    Spet inženirji in učitelji na delu....nihče od te vlade ne dobi mojega glasova, v državo spuščajo vse in to brez kontrole in preverjanja. Tisti, ki nima osebne, takoj nazaj v crolandijo...

  • bobubob 10:56 01.avgust 2023.

    Ker leve in t.i. desne vlade zagotavljajo le teoretično 'javno' varnost, bo moral za svojo varnost praktično poskrbeti kar vsak sam. Plebs se bo torej moral oborožiti, v kolikor se še ni. Zakoni pa so itak pisani za zaščito barab, ...prikaži večbarab, tako, da bo treba izbrati, ali te zapre lastna država, ali pa se pustiš pretepsti, pohabiti ali celo ubiti na lastnem domu. Prva varianta je vsekakor boljša, barabe bodo po nekaj primerih ustrelitve začele razmišljati, ali se še splača. Sedaj se jim !

Sorodne novice