Slovenija > Črna kronika
38983 ogledov

V prepadu našli mrtvega slovenskega motorista

reševalno vozilo Hrvaška Twitter
Preiskava je ugotovila, da se je nesreča zgodila v petek zjutraj.

Policisti iz policijske postaje v Opatiji so v soboto okoli pol enajste ure dopoldan našli truplo 34-letnega slovenskega državljana. Ta se je dan prej z motorjem odpravil iz Slovenije proti Opatiji, vendar na cilj ni prispel, so danes po poročanju hrvaške podružnice televizije N1 sporočili iz istrske policijske uprave.

"V preiskavi vzdolž državne ceste D8 v bližini mejnega prehoda Rupa (Jelšane) je bil v prepadu opažen motor in telo moškega, ki ni dajalo znakov življenja," so sporočili iz policije in dodali, da so dokumenti kasneje potrdili, da gre za 34-letnega pogrešanega Slovenca.

Preiskava je ugotovila, da se je nesreča zgodila v petek, 24. junija, okoli 7.30, ko je voznik motorja znamke BMW s slovensko registracijo izgubil nadzor nad vozilom in padel v prepad pod cestiščem. Voznik je zaradi silovitega trčenja padel iz motorja in zaradi hudih poškodb umrl. Po koncu preiskave so telo preminulega premestili na zavod za sodno medicino na Reki.

nesreča, pobeg s kraja nesreče, PU Kranj KRONIKA Gorenjska Kranj: poziv pričam nesreče

Zaradi kar štirih motorističnih nesreč v soboto na hrvaških cestah, v katerih so umrli trije vozniki in en sopotnik, je tamkajšnja policija že izdala poseben poziv k povečani previdnosti in upoštevanju prometnih predpisov.

 
Komentarjev 2
  • Svobodnež 21:05 28.junij 2022.

    Voznik ni mogel pasti IZ motorja, ker ni bil V motorju, ampak NA njem. Avtorju članka svetujem malce listanja po slovenski slovnici. Nekoč so otroci v tretjem razredu OŠ za take napake dobivali slabe ocene.

  • marija6 09:12 27.junij 2022.

    CEPIVA DELUJEJO...