Slovenija > Črna kronika
12302 ogledov

V prodajalni pretep zaradi maske, eno osebo odpeljal rešilec

Policija in nova vozila znak 113 Andrej Leban
Do incidenta je prišlo ve eni od prodajaln v Šiški.

Po poročanju portala 24ur.com je v eni od ljubljanskih prodajaln na območju Šiške prišlo do obračuna zaradi nenošenja maske. 

Policija uniforma policist Slovenija Policisti pojasnili, zakaj so vklenili mladoletnico, ki ni nosila maske

Ljubljanski policisti so bili po navedbah portala obveščeni o pretepu v eni izmed trgovin v Šiški, kamor naj bi poskušal vstopiti par z otrokom, ki ni uporabljal zaščitnih mask. 

Moški udaril varnostnika

Ženska je navodilo varnostnikov upoštevala, moški pa je po poročanju portala varnostnika udaril v obraz. Varnostnik je nato nasilneža poskušal zadržati na kraju, a ga je moški pričel pretepati. Umiril se je šele, ko je na pomoč priskočil drug varnostnik. 

Maske in avto Slovenija Vlada: Maske so le dopolnilni ukrep

Pretepenega varnostnika so zaradi poškodb z reševalnim vozilom prepeljali v UKC Ljubljana. Dogodek se je po navedbah PU Ljubljana zgodil včeraj okoli 20. ure. 

Prevrnil se je otroški voziček

Med dogodkom se je po poročanju portala prevrnil tudi otroški voziček, ki ga je držal moški, vendar otrok ni padel iz njega in se ni poškodoval. 

šola koronavirus učenci Šolarka Slovenija Ni res, da se je onesvestila zaradi astme in maske

Policisti trenutno še zbirajo obvestila v zvezi s sumom storitve kaznivega dejanja nasilništva in bodo po vseh zbranih obvestilih o tem obvestili pristojno državno tožilstvo. 

O neuporabi maske bo obveščen tudi zdravstveni inšpektorat. 

Ukrepi Slovenija Krek okaral sodelujoče: Samo jaz nosim masko

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 19
  • hudini 20:13 28.september 2020.

    Ja seveda gospod se je raje stepel kot dal masko gor,a trgovke pa lahko nosijo maske.In če jih nebi bi pa spet lajali zakaj jih ne nosijo

  • Avatar ovca
    ovca 19:12 28.september 2020.

    Cedalje vec bo tega,zaradi nore psihoze,ki jo dela vlada,kateri vecina folka ne zaupa. Da so ze vecinoma nadr*kani se vidi v prometu,trgovinah,itd. Ce tega niste zaznali,ne vem,kam gledate...

  • vzev 18:27 28.september 2020.

    Ne vem zakaj se gre pretepat z varnostnikom. Če v trgovini komplicirajo z maskami greš pač tja kjer ti nihče nič ne reče. Ne se pa brez veze kregati z varnostniki, trgovci. Pač greš tja kjer si dobrodošel.