Slovenija > Črna kronika
16 ogledov

Ženo zabodel, nadse s puško

policija Anže Petkovšek
V Cerknem je v družinskem sporu umrla 48-letna ženska. Njen mož se zaradi hudih poškodb zdravi v ljubljanskem kliničnem centru.

Po dosedanjih ugotovitvah je med 50-letnim moškim in njegovo 48-letno ženo včeraj okoli 23. ure prišlo do spora. Moški je z nožem zabodel ženo, ki je po poškodbi izkrvavela na kraju dogodka, nato pa se je s puško ustrelil v prsi, zaradi česar je utrpel hude telesne poškodbe. Kljub hudim telesnim poškodbam je 50-letniku danes zjutraj uspelo o dogodku obvestiti reševalce.

Na kraju tragedije so bili poleg policistov in kriminalistov sektorja kriminalistične policije PU Nova Gorica tudi reševalci ZD Idrija, ki so mu nudili ustrezno zdravniško pomoč. Kasneje so hudo telesno poškodovanega 50-letnega moškega s helikopterjem odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center.

O dogodku sta bila obveščena tudi preiskovalni sodnik okrožnega sodišča in pristojno Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici. V zvezi z okoliščinami obravnavanega primera še vedno poteka intenzivna kriminalistična preiskava.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.