Slovenija
3848 ogledov

Med Slovenci spet zaokrožila nagradna igra

Vinjeta
1/3
Andrej Leban
V zadnjih dneh se na družbenem omrežju Facebook vnovič pojavlja nagradna igra »Vinjeta zastonj«, kjer je kot organizator naveden DARS d.d.

Navedeno ne drži, saj Dars ni organizator omenjene nagradne igre. "Cena vinjete je določena s strani države, na katero se ne obračunava popusta," so opozorili na Darsu. 

Kuponlandija Slovenija Vinjeta s popustom na Kuponlandii: nateg ali le nenatančno branje

"V Darsu opažamo, se vinjete uporabljajo za različne promocijske akcije trgovcev in ponudnikov storitev, ki na takšen način pospešujejo obiske spletnih strani oziroma prodajo svojih storitev ali izdelkov. Dars ima sicer za prodajo vinjet s partnerji sklenjene pogodbe o komisijski prodaji cestninskih vinjet. Vsa prodajna mesta vinjet so primerno označena s certifikatom, ki je prodajalcu dodeljen s strani družbe Dars. Komisionar-prodajalec vinjet lahko vinjete prodaja končnim kupcem le po vnaprej določenih cenah, ki so zavezujoče. Ob nakupu vinjete kupec prejme račun, s katerim lahko v primeru poškodbe vinjete to tudi zamenja. Zato je za kupca varno, da vinjeto kupi na uradnih prodajnih mestih, odločitev pa je seveda na strani kupca. Dars ne prodaja vinjet na spletnih straneh niti ne daje popustov nanje," so sporočili iz Darsa. 

Vinjeta Avto Takšna bo vinjeta prihodnje leto

Dodali so še, da Dars jamči za kakovost in verodostojnost kupljene vinjete le na uradnih prodajnih mestih.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.