Slovenija
10267 ogledov

Novo o okuženih: Potrdili še štiri smrtne primere

Covid-19 Profimedia
Dobra novica je, da je bilo že drugi dan zapored hospitaliziranih manj oseb, kot dan poprej.

Po zadnjih uradnih podatkih, ki izhajajo iz objave predsednika vlade Janeza Janše na Facebooku, je bilo do polnoči 2. aprila skupaj testiranih 25.921 ljudi, od tega 2. aprila 1064. 

Včerajšnje testiranje je pokazalo, da je v Sloveniji na novo potrjenih 37 primerov okužb z novim koronavirusom covid-19. 

Dobra novica je, da je bilo včeraj zaradi te bolezni hospitaliziranih sedem bolnikov manj kot dan poprej, skupaj 112 primerov. Na intenzivnem zdravljenju je bilo 29 bolnikov, dva manj kot en dan prej. 

Glede na podatke, ki jih je na svojem Twitter profilu objavila vlada, pa so zaradi novega coronavirusa covid-19 2. aprila umrle še štiri osebe. 

Iz bolnišnic so včeraj odpustili pet bolnikov s covid-19. 

Policija Slovenija Vlada bo odpoklicala policiste z meje s Hrvaško, da bodo nadzirali gibanje ljudi Koronavirus v Franciji Slovenija Hospitalizirani štirje stanovalci Centra starejših Horjul Evro Slovenija Kdaj bodo samozaposleni dobili finančno pomoč Koronavirus v Franciji Slovenija Vlada pritiska, strokovnjaki na NIJZ se ne strinjajo in odstopajo koronavirus COVID-19 test Fakulteta za farmacijo Zdravje Japonsko zdravilo, ki ga bomo dobili, obeta mobilna enota policija Nad "turiste" Slovenija Prepoved gibanja: Globe izstavljajo, možna je polovička

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • srecko53 13:02 03.april 2020.

    edino primerno starostniki in rizične skupine v karantene vsi ostali pa delat, odpret vse sp je gostilne frizeraje, zagnat gospodarstvo drugače nas bo tujina prehitela noriški kralj janez ivan janša prvi pa na prestolu, skupaj z urško kot princesko diano, ...prikaži več Pahorjem kot dvornim norčkom, ministar počivalšek pa nič, kacin pa dvorni trubadur

  • Ender3 12:21 03.april 2020.

    Ne vsega verjet,naši testi niso dovolj zanesljivi.Če bi kontrolirali z testi protiteles bi bili rezultati bolj verodostojni. Dobro je iz psihološkega vidika,itak!