Slovenija
3423 ogledov

Gneča na mejnih prehodih, kilometrski zastoj pri Trojanah

mejni prehod zastoj Profimedia
Na cestah proti Obali je bil promet zgoščen tudi danes, popoldne se je povečal promet na avtocesti iz smeri Kopra proti Ljubljani.

Na mejnih prehodih Dragonja, Jelšane, Obrežje in Gruškovje, so bile popoldne čakalne dobe. Zaradi okvare avtobusa je bil na štajerski avtocesti zaprt vozni pas v predoru Trojane proti Ljubljani, poroča prometnoinformacijski center. Nastal je kilometrski zastoj, zamuda v prometu je bila po oceni Prometno-informacijskega centra za državne ceste okoli 15 minut.

Na primorski avtocesti je bil zaradi okvare vozila oviran promet med Brezovico in Vrhniko proti Kopru ter pred predorom Dekani proti Kopru. Zaprta je bila regionalna cesta Brezje - Podbrezje, pri Posavcu. 

Do pol ure je bilo za vstop v Slovenijo treba čakati na mejnih prehodih Gruškovje, Obrežje in Dragonja. Osebna vozila so morala za vstop na Hrvaško čakati na prehodu Jelšane, in sicer do pol ure.

Zastoji na obvoznici Avto "Nikoli ne vemo, kdo je na začetku kolone"

Prometno-informacijski center ob tem opozarja, da je v času turistične sezone treba računati na običajne prometne konice, upočasnjen promet z občasnimi zastoji na cestah proti večjim mestom, občasna dela, tranzitne oz. turistične voznike, bolj polna počivališča ter daljši čas potovanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.