Slovenija
80000 ogledov

Huda ura na meji s Hrvaško

mejni prehod kontrola policija Obrežje
1/2
PMP Obrežje
Kljub pojavu vse več primerov okužb je na meji s Hrvaško velik naval.

Zastoj tovornih vozil je pred mejnim prehodom Obrežje proti Hrvaški, 4 kilometre. Čakalna doba je na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja, Brezovica pri Gradinu, Sočerga, Starod, Jelšane, Petrina, Vinica in Gruškovje.

Na mejnih prehodih Sočerga, Vinivca in Jelšane se zjutraj okrog devetih čaka do dve uri, na Starodu je čakalna doba eno uro, na Dragonji prav tako ena ura, na mejnem prehodu Sečovlje pa do 30 minut. Eno uro se čaka tudi na mejnem prehodu Petrina.

O drugih posebnostih v prometu prometnoinformacijski center ne poroča.

Na Hrvaškem je sicer v zadnjih dneh vse več potrjenih okužb, včeraj zvečer so sporočili slabe novice za Zagreb, kot kažejo prve neuradne informacije pa je današnje število novih okužb takšno, kot je bilo v najhujših dneh epidemije. Le še trije takšni dnevi in Hrvaška po kriterijih NIJZ ne bo več varna država.

Hrvaška je podobno kot Slovenija z današnjim dnem zaostrila ukrepe za boj proti koronavirusu. 

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 6
  • AnzeSmolej 16:05 25.junij 2020.

    A kdo dejansko iz PRVE ROKE pozna koga, ki ima ta kitajski virus ??????

  • Ender3 14:13 25.junij 2020.

    Folk je že malce nor, ampak ne od korone. Kaj jim ni jasno, užitkom dajejo prednost pred zdravjem. Holoooo

  • francl12 10:02 25.junij 2020.

    NOVA AKCIJA ZA TURISTE NA HRVAŠKEM! Tekom bivanja smo vsem turistom na Hrvaškem pripravili posebno presenečenje! Poleg vseh gurmanskih razvajanj (zamrznjena pečena riba za 40€) vam gratis podarimo koronico, ki vas bo razvajala na poti domov v domovino. Doma boste ...prikaži več z njo boste uživali še nekaj tednov. SLOVENCI IZKORISTITE TO POSEBNO AKCIJO I DODITE NAM U HRVATSKO!