Slovenija
32252 ogledov

Janša stopil v bran Golobu

Novice: Janša stopil v bran Golobu - Robert Golob, Janez Janša Vlada RS
"Bilo bi prav in spodobno, da se otroke Roberta Goloba (in tudi vse druge) pusti pri miru," je bil jasen.

Na nedavnem potovanju v Bruselj je premierja Roberta Goloba spremljala družina, kar je med njegovimi političnimi nasprotniki vzdignilo nemalo prahu. Zanimalo jih je, kdo je plačal pot in nastanitev Golobovih družinskih članov ter kaj so tam sploh počeli. Na vprašanja so se v nedeljo odzvali na vladi in zatrdili, da je premier vse stroške potovanja družinskih članov kril sam. "Funkcija predsednika vlade zahteva precejšnja prilagajanja zasebnega in službenega življenja. Zaradi številnih poti v tujino bo predsednik vlade občasno na pot vzel tudi družinske člane," so pojasnili.

Podobno je včeraj ponovil tudi Golob, ki je poudaril, da mu je popolnoma jasno, da tovrstne stroške pokrije sam. Kot je dodal, je počel enako tudi v času predsedovanja upravi Gen-I. "Takrat sem si svoj urnik tako prilagodil, da nisem šel nikamor, poudarjam, nikamor brez družine, ker sem bil jaz gospodar svojega urnika. Zdaj se moram prilagajati urniku in se tudi družina prilagaja mojemu urniku, in to je vsa razlika."

V bran mu je stopil tudi nekdanji premier Janez Janša, ki je na nekaj službenih poti podobno pripeljal družinske člane. "Bilo bi prav in spodobno, da se otroke Roberta Goloba (in tudi vse druge) pusti pri miru," je bil jasen.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 54
  • Ender3 18:01 28.junij 2022.

    Ne gre samo za pozitiven odziv bivšega premierja, gre za racionalno razmišljanje večine državljanov. Več spoštovanja in tolerantnosti nam ne bo škodilo. Tudi čas je primeren, da se tega vsi držimo.

  • Luksi 16:55 28.junij 2022.

    Fašist ga zagovarja, ker je sam isto počel, še malo pa bosta s ptičem velike posle sklepala na naš račun...

  • Avatar luckyss
    luckyss 12:33 28.junij 2022.

    Janez bo odšel v penzijo tako, da bo kandidiral za predsednika države....pa mora malo drek s sebe sprat...;)