Slovenija
4698 ogledov

LPP s počitniškim voznim redom, po praznikih nekaj sprememb ...

ljubljana 12.04.13, lpp, bus, javni prevoz, avtobus, oglasevanje, reklama, foto: Anže Petkovšek
Do 3. maja avtobusi Ljubljanskega potniškega prometa (LPP) vozijo po prirejenem voznem redu, nato potnike čaka nekoliko spremenjeni delavniški vozni redi na nekaterih progah.

Avtobusi mestnega potniškega prometa, z izjemo avtobusov na progi 15, bodo v ponedeljek, 30. aprila, vozili po posebnih počitniških delavniških voznih redih. Medkrajevni avtobusi LPP bodo v ponedeljek, 30. aprila, vozili po počitniških voznih redih, v petek, 27. aprila, torek 1. in sredo 2. maja pa po nedeljskem voznem redu.

Počitniški in nedeljski vozni redi so objavljeni na spletni strani podjetja.

Od 3. maja bodo nekoliko spremenjeni delavniški vozni redi na nekaterih progah

Ob tem se nekatere spremembe voznih redov obetajo tudi po prvomajskih praznikih. Od četrtka 3. maja bodo nekoliko spremenjeni delavniški vozni redi na progah 1, 6, 7, 8 in 20. Kot izhaja iz že objavljenih voznih redov, gre za nekaj sprememb pri času odhodov in prihodov avtobusov.

Zaradi zapore Gosposvetske in Dalmatinove ulice pa še naprej ostajajo v veljavi spremembe na delavniških, sobotnih in nedeljskih voznih redih na linijah 1,1B, 1D, N1, 3, 3B, N3, N3B, 5, N5, 7, 7L, 8, 12, 12D, 13, 20, 20Z, 25, 20, 20Z, 27 in 27K. Postajališča na Gosposvetski cesti in Dalmatinovi ulici so v času zapore ukinjena, na Tivolski cesti pa je urejeno začasno avtobusno postajališče. Avtobusi na progah 13, 20 in 20Z vozijo naprej po Slovenski cesti, Zoisovi, Karlovški cesti, skozi predor pod gradom in nato zavijejo na običajno traso po Poljanski cesti, namesto da bi zavili v Dalmatinovo ulico. Avtobusi na progah 1, 1B, 1D, 3, 3B, 5, 7, 7L, 8 in 25 imajo obvoz po Tivolski cesti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice