Slovenija
4912 ogledov

Marjan Šarec o nastopu za ambraham Karla Erjavca

Marjan Šarec Saša Despot
V daljši predvolilni oddaji na Planet TV je Marjan Šarec odgovarjal tudi, s kom si želi sestaviti koalicijo in s kom ne. Čeprav je, še kot igralec, nastopil na abrahamu Karla Erjavca, pa pravi, da Desus ni njegova prva izbira.

"Desus ni na prvem mestu," je na vprašanje o možnem koalicijskem povezovanju voditelja Planet TV Mirka Mayerja odgovoril predsednik LMŠ in kamniški župan Marjan Šarec, ki je v daljši oddaji portretnega značaja tudi potrdil, da je nastopil na abrahamu prvaka Desusa Karla Erjavca. "No, z gospodom Erjavec sva bila vedno v dobrih odnosih. Je bilo pa vedno zanimivo nastopati za koga, ki je bil tvoj navdih," je komentiral Šarec, ki je na opazko, da je bil njegov nastop drag, med drugim rekel tudi, da je tudi Desus za državo drag.

Med Erjavcem in Šarcem so se besede dodatno zaostrile v tem mesecu, ko je prvak Desusa svojim kamniškim svetnikom očital, da se pajdašijo s Šarcem. V izjavi za medije je Erjavec še pojasnil, da ima Desus v kamniškem odboru težave, odkar se kamniški župan pojavlja v politiki na državni ravni. Svetniška skupina Desus se je v Kamniku razpustila.

Marjan Šarec, ki se predstavlja kot novi obraz, se tudi tokrat ni jasno opredelil glede svojih političnih nadzorov.

"Naše geslo je, da je čas za novo generacijo. Ne želimo vlačiti vedno nahrbtnikov s seboj," je Šarec odgovoril glede sodelovanja s SDS Janeza Janše. Podobno je med staro generacijo uvrstil tudi prvaka Desusa, po drugi strani pa pravi, da bi brez težav pristal na sodelovanje z NSi in SD. Sodeloval bi tudi s SMC. "Gospod Cerar je sredinski človek, usmeritev stranke SMC je sredinska," je pojasnjeval Šarec in nadaljeval, da z njimi nikoli niso imeli konfliktov. Tudi ministrstva, s katerimi imamo največ težav - če izvzamemo zdravstvo - niso po besedah kamniškega politika pod SMC.

Kamniški župan je voditelja za namen snemanja tudi popeljal s svojim traktorjem in pojasnil, da pri maši bere berilo.

Marjan Šarec je univerzitetni diplomirani igralec, ki bo decembra dopolnil 40 let. Leta 1996 je maturiral na Srednji lesarski šoli, nato se je vpisal Akademijo za gledališče, radio, film in televizijo v Ljubljani. Po televizijski in radijski karieri na RTV Slovenija je leta 2010 postal župan Kamnika. Je poročen, s soprogo Barbaro imata dve hčerki. Živijo v Šmarci pri Kamniku.
Marjan Šarec Slovenija Marjan Šarec: "Psi, ki so mešani, so bolj odporni, kot tisti z rodovnikom!"
Komentarjev 14
  • Albatroz 08:31 01.maj 2018.

    res so bogi še svoj drek bi jedli samo da prepričajo naivni narod potem pa veselo nad krajo, vsi so isti.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 06:26 01.maj 2018.

    No zdej pa sploh ni več dvoma koga voliti 3.Junija,kot sem že napisal,tut,če zmaga šiptar samo,da un drek od Korlna izpade iz polfinala!!

  • izRODEk 23:34 30.april 2018.

    Šarec ob pomoči USembassySLO, UKembassySLO ter GERembassySLO snuje koalicijo z N.si, zraven bo moral vzeti še vsaj enega. Ali bo dovolj SMC, ali Desus, ali pa oba (kar je manj verjetno). V vsakem primeru bo jedro nove vlade LMŠ in ...prikaži več N.si, ob izdatni podpori zahodnih "partnerjev". Prihajajo precejšnje spremembe v smislu odrekanja državljanskih pravic in svoboščin, razgradnja socialne in deloma pravne države ter gromozansko velik vpliv RKC. Šarec je pravi Hitlerjudgen - tip bo rušil vse pred seboj.