Slovenija
8233 ogledov

Miha Kordiš v akcijo proti Roku Snežiču. Ne bo ga tožil.

Rok Snežič RTV/Printscreen
"Na zahtevo in hotenje ljudskih množic: banana majice in puloverji za vse, ne le za peščico! Naroči svoje!" je zapisal na svojem facebook profilu.

"Včeraj se je v parlamentu celi državi posmehoval prijatelj in zaporniški cimer Janeza Janše, goljuf in davčni dolžnik Rok Snežič z mojo (zahvaljujoč trobilom skrajne desnice ikonično) najstniško fotografijo na majici in maski. Ker ga vlada ščiti, ga FURS pusti pri miru, policija tudi. Namesto kriminala s pendreki, solzivcem, položnicami in odvetniki preganjajo posameznike, ki nanj opozarjajo. Sočasno z norčevanjem Snežiča iz države in ljudi se mi je vsulo povpraševanja, kje se tako majico lahko dobi," je zapisal Kordiš, ki bo dal izdelati majice in puloverje s svojo fotografijo, ki jo je imel na majici ob zaslišanju v parlamentu oblečeno Snežič.

"Zaslužek iz majic in puloverjev bo šel za žrtve nasilja SDS in njihove sodne stroške pri Pravna mreža za varstvo demokracije. Cena ene majice je 15 evrov, cena puloverja pa 30 evrov," je še zapisal Kordiš.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 26
  • Naklonsky 09:28 31.januar 2022.

    Ali kdo ve, kje se dobi kordiš majico?

  • Avatar olor
    olor 19:24 29.januar 2022.

    Ma tega IĆ pognat od tam od koder ga je foter privlekel. MARŠ ČEZ KOLPO, GOLAZEN

  • leonardo 18:20 29.januar 2022.

    No, ko vidiš "toplt doktorja " v živo je vsaka beseda normalnega človeka odveč. Na takšen primitivizem se odzivati je proč vržen čas.