Slovenija
1136 ogledov

Minister inšpektorje pozval k poostrenem nadzoru

odprtje lokalov Saša Despot
Inšpekcijski nadzor bi morali po njegovi oceni še okrepiti.

"Glede na trenutno epidemiološko situacijo smo ponovno izpostavljeni tveganju zapiranja države in družbenega življenja. Zaradi tega sem člane Inšpekcijskega sveta ponovno pozval k skrajnemu intenziviranju nadzorov nad izpolnjevanjem pogoja PCT na terenu," je sporočil minister za javno upravo Boštjan Koritnik.

Danes smo sicer zabeležili 2631 novih okužb z virusom SARS-Cov-2, k previdnosti pa je pozval tudi predstojnik Centra za nalezljive bolezni na NIJZ Mario Fafangel. Več o tem, kaj predlaga, si lahko preberete v članku: Fafangel: Potrebujemo brezplačno testiranje, dostopno na vsakem vogalu.

Z namenom, da bi se PCT ukrepi bolje spoštovali, sta zdravstveni inšpekotrat in finančna uprava že pred časom napovedala poostren nadzor.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • milan654 08:51 29.oktober 2021.

    ti koritnik nimaš pameti v glavi

  • Avatar @narhist
    @narhist 16:44 28.oktober 2021.

    PriKoritnik, pojma nimaš pa se še kar oglašaš. Več kot leto in pol na čelu s Priincem tatov trajbate eno in isto. Verjamem, da tolk pa že ne moreš biti "glup", da tudi ti, po vsem tem času nebi spoznal, ...prikaži več da kar delate ne deluje in je potreben drugačen pristop.

  • tomaz33 16:44 28.oktober 2021.

    Koritnik pej se ti rajši tepsti z ostalimi prašiči za tavelik krompir tja na trstenjakovo. Narod pa pusti pri meru da neboš ti bil inšpekcijsko pregledan analno