Slovenija
10762 ogledov

Odprite denarnice, še ena podražitev!

Prodajno mesto T-2 T-2
Mobilini operater s prvim aprilom draži svoje storitve.

"Spremembe pogojev na trgu distribucije TV programov v Sloveniji v lanskem letu in letos, napoved znatnega zvišanja cen programskih pravic s strani nekaterih izdajateljev televizijskih programov, investicije v širitve in nadgradnje omrežja ter storitev in rast indeksa cen življenjskih potrebščin so tudi v T-2 povzročili spremembe v ponudbi fiksnih in mobilnih storitev ter posledično prilagoditve cen," so sporočili iz T-2. "Ker celotnega bremena stroškov ne moremo prevzeti nase, smo zato s 1. aprilom 2019 primorani prilagoditi cene paketov in TV shem. Nekatere cene tako nižamo, nekatere ostajajo nespremenjene, pri nekaterih paketih in storitvah pa se te prilagajajo navzgor. Hkrati pa za uporabnike tudi poenostavljamo, nadgrajujemo in izboljšujemo obstoječe storitve T-2."

Na telefonu Samsung Galaxy S8 dekle izbira What's up Slovenija Še en operater napovedal podražitev
mobilni telefon pametni telefon telefon Slovenija Operater napovedal podražitev s 1. avgustom

Navajajo, da bodo z aprilom mesečne naročnine tržnih paketov, ki vključujejo TV sheme pretežno višje za enega do treh evrov (Oranžni diamant, Oranžni diamant HBO in Oranžni start), medtem ko cena Oranžnega optimuma ostaja nespremenjena.

Z aprilom bo začel veljati tudi nov cenik TV programskih shem S, M, L in XL HD, ki vsebujejo od 60+ do 225+ programov, in bodo višje za ena do dva evra. Za evro se podražita tudi programska paketa RUS 5+ in Amor X.

Na področju mobilne telefonije spreminjajo nabor dosedanjih osmih mobilnih paketov, saj bodo po novem na voljo samo še štirje. Nekateri bodo dražji, drugi cenejši, tretji ostajajo nespremenjeni, spreminja pa se tudi njihova vsebina. 

T-2 paketi | Avtor:

Sicer pa se z aprilom za en evro poviša tudi naročnina na fiksni telefon pri samostojnih VoIP priključkih, za enega do tri evre bo višja naročnina za samostojni IPTV priključek, ki ni del paketa, samostojni internetni širokopasovni priključki pa bodo dražji za en evro.

Naročniki, na katere se navedene spremembe nanašajo in ki se s spremembami ne strinjajo, lahko v 30 dneh od objave sprememb brez odpovednega roka in brez sankcije odstopijo od naročniške pogodbe.

Račun Slovenija Kaj se je lani najbolj podražilo?

Podrobnosti o spremembah cen in paketov lahko preberete tukaj.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 10
  • VonLiegenStuhl 08:16 02.marec 2019.

    TVSLO1 - poden od programa, TVSLO2 - totalno negledljivo, TVSLO3 - gnoj od programa. In z to MORAM plačati vsak mesec 12,75€, da se lahko 3000+ zaposlenih na TVSLO preserava in nam vsiljuje zmazek, ki ga ne gleda nihče. Mi gre na bruhanje.

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 00:14 02.marec 2019.

    Tipaketi so en velik nateg poštenih državljanov!! Kaj meni pomaga 250 programov,če pa jih je gledljivih najvač 50 ostalih 200 lahko imate in mi znižate ceno storitve! Če bi bili ponudniki televizije POŠTENI bi polek VSAKEGA programa imeli CENO in ...prikaži več naj si vsak sestavi paket,ki ga bo gledal in seveda tudi plačal!! Z temi paketi,ki vsebujejo 250 programov preprosto podpirate tiste,ki se ne trudijo in pač imajo profram zanič!! Zaradi mene lako izključite vse kanale RTV-ja in PRO+ saj to ni gledljivo!

  • Janez Janezz 20:47 01.marec 2019.

    Vaš prilubljeni Šarec je z povečanjem plač v javnem sektorju sprožil plaz podražitev, ki ga živi bog ne ustavi. Edina sreča je, da imamo evro, sicer bi veselo tiskali denar. Vlada nima kompasa. Kaj pa ko bo prišla kriza, ki je na pohodu???