Volitve 2018
15935 ogledov

Janša se je zahvalil trenirkarjem

Miro Petek in Janez Janša Anže Petkovšek
Prvak SDS in zmagovalec tokratnih parlamentarnih volitev se je zahvalil vsem, ki so šli na volitve.

Janez Janša se je z zapisom, ki so ga objavili na spletni strani stranke, zahvalil vsem, ki so danes šli na volitve, še posebej tistih, ki so glasovali za SDS. "Spoštujemo vsakega, ki je danes odšel na volišče, ne glede za koga je glasoval. In večje spoštovanje gre tistemu, ki obleče trenirko in na volišče gre, kot temu, ki si nadene kravato in ostane doma."

Zahvalil se je vsem kandidatom stranke, sodelavcem ter njihovim družinam. "Brez vas ne bi zmogli in hvala vam za podporo ter razumevanje," je zapisal. 

Zmage so veličastnejše, ko jih dosežemo s skupnimi močmi. 

Janez Janša, SDS

Janša je dodal, da bo SDS vedno postavila Slovenijo na prvo mesto. "Pot, ki je pred nami, je strma in polna ovir. Kot vse poti. Vendar je to pot, ki je najbolj skladna z značajem slovenskega naroda ter zavezo SDS do naroda in domovine."

"Če bo SDS vodila vlado, jo bomo vodili pravično in za dobro vseh državljank ter državljanov. Vsako odločitev bomo vedno pretehtali v luči tega, kaj bo prinesla temu narodu, predvsem pa generacijam, ki šele prihajajo. To je naša obljuba in zaveza," je zapisal Janša. 

Napovedal je, da bo vlada pod vodstvom SDS vlada za Slovenijo. "Za takšno Slovenijo smo glasovali na plebiscitu leta 1990 in zanjo je vredno dati od sebe najboljše, kar znamo in zmoremo."

Komentarjev 13
  • astibo8020 22:40 05.junij 2018.

    Najprej bi ob vsaki priložnosti pljuval vse in vsakogar, potem bi bil pa z njimi prijatelj. Tako pač ne gre, za zgled si lahko postavi samega sebe, saj še vedno ni odpustil svojim bivšim somišljenikom, da so ga odfukali.

  • zafowula 16:23 04.junij 2018.

    Google mi plača € 7283 do € 8257 na mesec za spletno delo od home.i so v tem mesecu ustvarili € 29624 spletnega dela od doma. Večina posebnih stvari je zelo zanimivo, da je delo samo preveriti nekaj spletnih strani ...prikaži več in nič drugega. Uživajte ves čas in denar svob0den, tudi neverjetna kariera v življenju .... Oglejte si več tukaj ........ ❥ ❥❥ ❥❥❥ www.Money46.Com

  • Lavdan 09:55 04.junij 2018.

    Janez lahko zapoje tisto narodno, kaj mi nuca planinca