Volitve 2018
1349 ogledov

Računam, da bomo sestavljali vlado. Če bi šli z Janšo, ne bi bili verodostojni

Sedež LMŠ Marjan Šarec
1/5
Anže Petkovšek
Marjan Šarec navdušen nad številom glasov, ki jih je dobila njegova stranka.

Zelo veseli smo tega rezultata. Kot stranka, ki še ni bila v parlamentu, je to za nas zelo velik uspeh, je v prvem odzivu dejal Marjan Šarec, prvi mož LMŠ.

"Čestitam tudi zmagovalcu. Če se bodo vsi držali tistega, kar so rekli pred volitvami, računamo, da bomo sestavljali vlado," je samozavesten Šarec.

Na vprašanje, ali kdo bo koga prvi klical za sodelovanje v vladi je dejal: "Mi ne bomo klicali prvi, bomo pa počakali klic in povedali tisto, kar smo že povedali."

Pa se je pripravljen premisliti glede sodelovanja z Janšo? "Že tolikokrat smo v kamero povedali, da ne gremo z Janšo, da če bi to naredili, ne bi bili verodostojni," je odločen Šarec.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • zafowula 16:23 04.junij 2018.

    Google mi plača € 7283 do € 8257 na mesec za spletno delo od home.i so v tem mesecu ustvarili € 29624 spletnega dela od doma. Večina posebnih stvari je zelo zanimivo, da je delo samo preveriti nekaj spletnih strani ...prikaži več in nič drugega. Uživajte ves čas in denar svob0denn, tudi neverjetna kariera v življenju .... Oglejte si več tukaj ........ ❥ ❥❥ ❥❥❥ www.Money46.Com

  • matermila 20:09 03.junij 2018.

    Slabo se piše Sloveniji,če bo vlado sestavljal nekdo,ki je komaj izdelal srednjo šolo,pa še to s sedmimi popravci.Huda bo.

  • inside 19:35 03.junij 2018.

    Dnevi, ko se sestavlja vlado so nekaj drugega kot predvolilno sranje polno obljub. Bomo videli res kdo se bo držal vsega izrečenega. Nazadnje je SMC kot novince poneslo v parlament, tokrat Šarca. Dejansko pa je to vrnitev Golubiča in vseh ...prikaži več barab iz LDS in Zaresa.... Danes enostavno nisi imel koga volit, ker je to že vse prežvečeno......edino morda dobro, da se vrača Jelinčič, da bo vsaj malo tulil po parlamentu na slovensko zavest, ker je tak ni več. Erjavec dobil še preveč, vendar zase dovolj..