Slovenija
32 ogledov

Senica ovadil novinarja Lomovška

Lomovšek bo vložil dve tožbi: delovnopravno proti časopisni hiši Delo in zasebno Žurnal24 main
Odvetnik Miro Senica kazensko ovadil novinarja spletnega portala Pozareport.si Mitjo Lomovška, ker naj bi ga izsiljeval zaradi afere Baričevič.

Novinar portala Pozareport.si Mitja Lomovšek naj bi izsiljeval znanega odvetnika Mira Senico zaradi afere Baričevič, zato ga je Senica tudi kazensko ovadil. Na Lomovškovem domu v Lescah so kriminalisti in policisti v sredo izvedli hišno preiskavo, in sicer zaradi suma storitve kaznivega dejanja izsiljevanja.

Lomovšku so zasegli nekaj predmetov, ki bi lahko bili pomembni za predkazenski postopek in za morebitni kazenski postopek. Podrobnosti kazenske ovadbe v odvetniški pisarni Senica ne razkrivajo, so pa potrdili, da je bil Lomovšek ovaden zaradi suma storitve kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti in za katero je zagrožena zaporna kazen do pet let. "Zadeve ne bomo komentirali, dokler kazenski postopek proti Lomovšku ne bo pravnomočno končan," so v odvetniški pisarni še povedali za Delo.

Komentarjev 4
  • Klemen Zec 19:29 17.marec 2012.

    prav je tako, da se ovadi človeka za katerega mirno lahko rečeš, da je daleč od novinarja, da je le izsiljevalec za pridobivanje vesti, ala "rekla, kazala".Požarreport je pa itak "revolvercajtung", ki mu ukazuje tudi "princ TEME", da mu ...prikaži več pomagajo pri blatenju nasprotnikov.

  • privat 08:34 21.avgust 2011.

    sej vemo kaj je slovenska policija....no to bo pokazala zgodovina! Do danes nam je zgodovina povedala da je to organizacija ,ki je pustila pokrasti celo Slovenijo,da je pustila da sodstvo dela v korist politikov ali pa sploh da ne dela, ...prikaži več pustila je da nekateri ljudje pokradejo in ogrožajo preživetje malih ljudi,pustila je celo da najvčji morilci po svetovni vojni mirno hodijo po Sloveniji in celo še to da lahko ulagajo v Slovensko gospodarstvo....no lahko bi naštevali in naštevali kaj je slabega naredila in PO TEM KAKO VERJETI TEJ ORGANIZACIJI:::dejte no zgodovina nam pove resnico!!

  • 1111 11:32 19.avgust 2011.

    zaradi domnevnega izsiljevanja se dela hišna preizkava ????????? kaj si vse dovolijo tej pasjejebci...