Slovenija
12277 ogledov

So poslanca SDS ujeli na laži?

Fotografiranje mize in računalnika poslanke Sukić
1/2
Prtscr
Med odmorom sta pristopila k mizi poslanke Levica, premaknila njen računalnik in fotografirala mizo.

Kot smo že poročali, naj bi poslanca SDS Andrej Hoivik in Franc Breznik med odmorom na seji slikala zaslon računalnika poslanke Levice Nataše Sukič, medtem ko je ni bilo v dvorani.  Poslanka Levice Sukič je dejala, da je šokirana. Poslanke in poslanci drugih poslanskih skupin so jo opozorili, da sta v odrejenem deset minutnem odmoru, ko je zapustila svoj poslanski prostor, poslanca SDS Hoivik in Breznik pristopila k njenemu mestu in tam "nekaj fotografirala". "Baje sta celo odprla ekran mojega računalnika in fotografirala, kaj in zakaj, ne vem," je dejala.

Poslanec SDS Hoivik je sprva dejal, da bomo stvar uredili znotraj poslanske skupine, nato pa dodal, da je naredil le "dokazno gradivo". "Po dveh letih se še vedno pozna, ko je Levica, takrat KUL opozicija, s svinčnikom uničevala javno lastnino, to sem šel slikat," je dejal in pokazal fotografijo poslanske mize.  Na vprašanje, ali je odpiral računalnik Sukičeve, pa je dejal: "Absolutno ne, lahko gremo gledat posnetke, niti dotaknil se nisem, samo slikal sem javno površino v DZ."

A po spletu so zaokrožile fotografije kamer v parlamentu, ki kažejo, da se nekdo vendarle je dotikal računalnika poslanke - najbrž zato, da bi lahko fotografirala poškodbe mize pod njim, ne z namenom vdora v računalnik.

dezurni@styria-media.si

Nataša Sukič Slovenija Slovenija Poslanca SDS naj bi fotografirala računalnik poslanke Levice

 

Komentarjev 27
  • Avatar mahatma2
    mahatma2 12:15 30.oktober 2022.

    Taka skrb za javni inventar , priznam kar oči so se mi zasolzile od ganjenosti.🤣

  • vojko19 18:38 29.oktober 2022.

    UDBA vsi jo kritizirajo in vsi so se šolali pri njih

  • rd2dmk2 18:28 29.oktober 2022.

    mene samo nekaj zanima, ko so bili na oblasti, zakaj niso šli tja dol , vsi , lepo pogledal mizo in rekli : uničeno, poškodovano, poklicat mojstre, popravit, plačaj Micka.. takrat , ne ni blo časa. zdej pa.. gremo slikat, ...prikaži več in to ravno takrat ko je notesnik sam, pa skriva grozodejstav uničevalnega pohoda svičnika nad mizo. ma če bi ta dva kljukca imela kaj jajc, bi prišla , se ve kdaj, sam reva pride na skrivš, od udzadi..