Slovenija
14924 ogledov

Spet bo udarila vročina

Vročina, Vreme
1/6
EPA
Napoved: Zelo vroče bo.

Danes bo povečini sončno, sprva ponekod v vhodni Sloveniji še zmerno oblačno. Najvišje dnevne temperature bodo od 25 do 30, na Primorskem do 32 stopinj Celzija.

V sredo bo povečini sončno, popoldne in zvečer bodo krajevne nevihte, ki se bodo v zahodni Sloveniji pojavljale tudi v noči na četrtek. Ob morju bo pihal jugo. Najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 19, na Primorskem okoli 22, najvišje dnevne od 29 do 35 stopinj Celzija.

Vročina, Vreme Vreme Slovenija Padel je rekord vseh časov Avto otrok vročina Sonce Zdravje Nas v avtomobilu lahko opeče?

Na agenciji za okolje opozarjajo, daje v večjem delu Primorske še vedno velika požarna ogroženost.

V četrtek bo sončno in zelo vroče, predvsem popoldne in zvečer bodo krajevne nevihte. V petek bo spremenljivo do pretežno oblačno, pojavljale se bodo krajevne padavine, deloma nevihte. Osvežilo se bo.

Vročinski val Noro! Slovenija Na Voglu prvič zabeležili tropsko noč

Območje visokega zračnega tlaka se je iznad srednje pomaknilo nad vzhodno Evropo. Nad zahodnim delom Evrope je nastalo novo ciklonsko območje. V višinah postopno spet priteka k nam toplejši zrak.

V torek bodo občutljivi predvsem v prvi polovici dneva imeli manjše vremensko pogojene težave, ki se bodo ponovno okrepile proti večeru. Spanje v noči na sredo bo moteno.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.