Slovenija
19575 ogledov

Tesna Golobova sodelavka nasmejana v družbi "sovražnika"

Petra Bezjak Cirman gov.si Petra Bezjak Cirman.
Borbe okrog vodstvenih položajev na RTV SLO so bile v Planici potisnjene v drugi plan.

V Planici se med finalom svetovnega pokala v smučarskih skokih zbira slovenska elita. Mnogi se radi nastavijo objektivom in pozirajo med podpiranjem naših športnih junakov.

Vznožje Letalnice bratov Gorišek je obiskala tudi Petra Bezjak Cirman, vršiteljica dolžnosti direktorice Urada vlade za komuniciranje (UKOM). Gre za osrednji komunikacijski organ slovenske vlade.

Šefica omenjene službe je bila s širokim nasmehom fotografirana v družbi Petra Gregorčiča - predsednika programskega sveta RTV Slovenija. Gre torej za enega od članov aktualnega vodstva javnega servisa, ki nikakor ni pogodu vladajoči koaliciji. 

Bezjak Cirman in Gregorčič sta se fotografirala v prostorih VIP, na kar je s tvitom opozoril novinar in urednik Bojan Požar.

Šefica Ukoma se je odzvala na istem družbenem omrežju. "Dogodek RTV sem obiskala zaradi poslovnega sodelovanja z UKOM. Za potrebe fotografov smo nasmejani, a v pogovorih z nekdanjimi sodelavci sem se prepričala, da je stanje v hiši resno. Menim, da RTV takoj potrebuje vodstvene in upravljavske spremembe, ki bodo omogočale kakovostni javni servis," je zapisala Bezjak Cirman.

Svoj lonček je pristavil tudi direktor RTV SLO Uroš Urbanija, nekdanji šef Ukoma v obdobju vlade Janeza Janše

"Prav prijetno se je bilo pogovarjati z vršiteljico dolžnosti direktorice UKOM. Planica je kraj, ki združuje," je na Twitterju zapisal Urbanija.

Uroš Urbanija Slovenija Uroš Urbanija in Milan Kučan sta se srečala v gostilni Anže Lanišek Na vse ali nič Šport Prefrigani Avstrijci izničili veliko prednost Slovencev
Komentarjev 3
  • Avatar Leon
    Leon 19:03 01.april 2023.

    Nič ne piše s kom se je slikala danes Požarjeva Barbara ?

  • lojs 18:16 01.april 2023.

    drek od dreka ... mam težave z prsti in čakam na IK ... mogoče mislite da sem blefer, ampak, res se trudim, da nekej spesnim

  • Ender3 18:00 01.april 2023.

    Sama naslada in v posmeh gledalcem in poslušalcem javnega servisa.

Sorodne novice