Slovenija
6236 ogledov

To naj bi bil napadalec Nike Kovač. Ga prepoznate?

Napadalec Nike Kovač
1/2
PU Ljubljana
Poziv naj bi bil povezan s torkovim napadom na Bavarskem dvoru, ko je neznanec sredi dneva fizično in verbalno napadel Kovačevo.

Policisti postaje Ljubljana Center v povezavi z nasilnimi dejanji v središču prestolnice iščejo moškega, čigar identiteta ni znana. Na policiji vse, ki ga prepoznajo ali imajo o njem informacije, prosijo, naj jih o tem obvestijo. Po pisanju portala N1 naj bi bilo iskanje povezano tudi z napadom na direktorico Inštituta 8. marec Niko Kovač.

Policisti občane, ki jim pri prepoznavi osebe lahko pomagajo, prosijo, naj pokličejo na številko 113, neposredno na policijsko postajo na številko (01) 475 06 00, lahko pa tudi anonimno na 080 1200.

Po pisanju N1 je poziv povezan s torkovim napadom na Bavarskem dvoru, ko je neznanec sredi dneva fizično in verbalno napadel Kovačevo. Policija naj bi tako s pomočjo videoposnetkov nadzornih kamer zaznala osumljenca in zdaj prosi občane za pomoč pri identifikaciji.

Nika Kovač Komu se je zamerila? Slovenija Sredi prestolnice dvakrat fizično obračunali z direktorico Inštituta 8. marec

Napad na eno bolj vidnih predstavnic nevladnega sektorja so obsodili številni politiki in drugi predstavniki javnosti. Vrstila so se tudi opozorila, da gre za rezultat vse bolj toksične kulture komuniciranja na družbenih omrežjih in v delu medijev, povezanih z opozicijsko stranko SDS.

V petek so medtem iz SDS sporočili, da je neznanec v bližini državnega zbora napadel njihovega poslanca Branka Grimsa. Policija okoliščine preiskuje, več o tem, kaj se je dogajalo, si lahko preberete v članku Grims: Vse je bilo organizirano, to je bil poskus umora.

dezurni@styria-media.si

Slovenija ragbist Kdo si upa? Šport Sporočilo naših reprezentantov močno odmeva
Komentarjev 11
  • Naklonsky 08:46 01.november 2022.

    Njen bivši.

  • kapibara1 08:50 30.oktober 2022.

    Zopet kultni izrek: .. NAJ BI BIL... bogi je tisti, ki je temu na fotki podoben !! To pa je desjtvo ! Fotka NI s kraja dejanja, to so kar enga nalimal za predvolilno psihiranje horde/ raje

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 19:09 29.oktober 2022.

    Mislim da je Branko grims.