Slovenija
2599 ogledov

Zahodno Slovenijo zajele nevihte

Nevihta
Ponekod v zahodni polovici države so se popoldne že začele pojavljati nevihte.

Vremenoslovci so za torek popoldne napovedali možnost nastanka neviht. Prve so se že oblikovale v zahodni polovici države. Izrazite nevihtne celice so se oblikovale v okolici Postojne in Tolmina. 

nevihte | Avtor: PrtScr Arso PrtScr Arso

Nevihte bodo nekoliko pogostejše tudi jutri popoldne. Jutri bo sicer sprva pretežno jasno, popoldne in zvečer pa spremenljivo oblačno. Krajevne plohe in nevihte bodo pogostejše v vzhodnih in severnih krajih. Jutri popoldne bo zapihal veter južnih smeri. Najvišje dnevne temperature se bodo gibale od 24 do 28 stopinj Celzija. 

V četrtek in petek bo večinoma sončno, več oblačnosti bo občasno v hribovitih krajih na zahodu. Pihal bo jugozahodni veter. 

Sonce Napoved Slovenija Takšno bo vreme v prvi tretjini junija

Tudi konec tedna se bo nadaljevalo dokaj sončno in toplo zgodnje poletno vreme. Najvišje dnevne temperature bodo med 25 in 30 stopinjami Celzija. Na začetku prihodnjega tedna pa se bo še nekoliko ogrelo. 

Hrvaška obala Počitnice Svet Vreme: Razširjena napoved za poletje na Hrvaškem

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.