Šport
12153 ogledov

Američan šokiral s palačinko, s katero je upodobil slavnega Slovenca

Palačinka Luke Dončića Reševalni pas/Twitter
Neverjetno – kakšna mojstrovina je uspela umetniku, ki se več kot očitno spozna na umetnost palačink.

Američan Ryan Lewin, ki ustvarja pod umetniškim imenom "FlippinArtDude" se je specializiral za umetnost palačink. Že vrsto let ustvarja raznorazne umetnine, na katerih upodablja številne znane in manj znane obraze. Tokrat si je – glede na to, da prihaja iz Dallasa – privoščil portret trenutnega vladarja mesta, in sicer slovenskega košarkarja Luko Dončića. Slednji ima za seboj izjemen uvod v sezono lige NBA, trenutno je s 34,4 dosežene točke na tekmo prvi strelec lige NBA in eden glavnih kandidatov za naziv MVP rednega dela sezone.  

Svoje mojstrstvo pa je tako kot Luka znova dokazal Ryan Lewis, ki mu je uspela fantastična, za navadne smrtnike nepredstavljiva mojstrovina pri peki palačink. Upodobitev Luke Dončića mu je uspela namreč do potankosti, zato ni čudno, da je hitro zaokrožila na družbenih omrežjih. 

Luka Dončić Komu in zakaj? Šport Vsi so se spraševali, kaj pomeni ta reakcija. Luka je po tekmi razložil vse Luka Dončić Prenos Šport To so pri Dallasu storili za Dončića Christian Wood NBA Šport Luka ni niti stopil na parket, njegovo moštvo pa ... Luka Dončić NBA Šport Katastrofalen slovenski večer Luka Dončić Čustven večer Šport Luka ni mogel skrivati čustev: "Pogrešamo ga! Tako zelo ga pogrešam!"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.