Šport > Košarka
44867 ogledov

Luka ni mogel skrivati čustev: "Pogrešamo ga! Tako zelo ga pogrešam!"

Luka Dončić Boban Marjanović Profimedia
Boban Marjanović morda res ne igra več za Dallas, a je za bivše soigralce in navijače še vedno pravi Maverick.

Luka Dončić v noči na četrtek zagotovo ni mogel biti zadovoljen, saj je moral s klopi spremljati pravo blamažo svoje ekipe, ki je na domačem igrišču izgubila proti najslabši ekipi lige Houston Rockets.

Luka Dončić NBA Šport Katastrofalen slovenski večer

Dallas je namreč pričakala še druga tekma v dveh dneh in Dallasov trener Jason Kidd se je odločil, da igralcu, ki je prejšnji dan preživel na igrišču skoraj celotno tekmo, tokrat nameni počitek, saj je bilo vseeno za pričakovati, da bodo Mavericks kos tako slabi ekipi, kot so rakete.

A temu ni bilo tako. Luka je lahko le nemočno opazoval, kako Houston Rockets sramotijo njegovo ekipo, obenem pa so vsi skeptiki ponovno dobili potrdilo, kakšno podpovprečno moštvo so Mavericks brez našega Luke.

Luka Dončić Boban Marjanović | Avtor: Profimedia Profimedia

Slednji pa je lahko v poraznem večeru našel edino uteho v dejstvu, da se je ponovno srečal s svojim (dobesedno) velikim prijateljem Bobanom Marjanovićem, ki je vse od letošnje menjave za Christiana Wooda član Houstona.

Marjanović se je namreč prvič vrnil v Dallas, odkar ga je poleti zapustil, potem ko je bil njegov član cele tri sezone, tekom katerih je postal eden največjih ljubljencev navijačev.

Slednji so ga skupaj z Bobanovimi bivšimi soigralci izjemno lepo sprejeli, vodstvo kluba pa se mu je poklonilo s posnetkom vrhuncev in nepozabnih trenutkov njegovega časa pri Dallasu, kateri se je zavrtel na velikem ekranu, medtem ko je kar 224 centimetrov visoki košarkar prejel stoječe ovacije navijačev.

Čustev ob Bobanovi vrnitvi v Dallas pa ni mogel skrivati niti naš Luka. "Tako močno ga pogrešam. Je odličen človek. Včeraj sva šla skupaj na večerjo. Pogrešamo ga, tako zelo ga pogrešam. Upam, da bova kmalu spet skupaj."

Boban sicer na tekmi sploh ni stopil v igro, a se je na koncu vseeno lahko veselil zmage svojega moštva s 101:92.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice