Šport > Košarka
3056 ogledov

Ne boste verjeli, zaradi česa se tokrat pritožuje Lukov stari sovražnik

Patrick Beverley Profimedia
Košarkar, ki je že dalj časa na bojni nogo z Luko Dončićem, se je tokrat spravil nad frizerje.

Eden najboljših obrambnih, a hkrati tudi najbolj problematičnih NBA igralcev je znova udaril. Patrick Beverley se je namreč tokrat spravil nad frizerje, ki naj bi ubogemu zvezdniku želeli za striženje zaračunati kar neverjetnih 300 dolarjev.

Kontroverzni košarkar je namreč svojo zgodbo delil v enem izmed podcastov ter se pritožil, da je omenjeni znesek previsok ter da se je zaradi tega odločil, da se rajši neha striči, kot da bi se pustil tako goljufati.

Patrick Beverley | Avtor: Profimedia Profimedia

"Frizerji so postali povsem brezobrazni. Pridejo k meni domov, me postrižejo in potem zahtevajo kar 300 dolarjev. Človek, vsak teden dobijo po 300 dolarjev. Zato od mene ne bodo dobili več centa, sploh se več ne strižem," je v podcastu pametoval košarkar, ki je sicer na bojni nogi s polovico NBA zvezdnikov.

Beverley, kateremu je težko odšteti 300 dolarjev za novo pričesko, je sicer tekom svoje košarkarske kariere zaslužil več kot 91 milijonov dolarjev, medtem ko mu bodo Los Angeles Lakers v letošnji sezoni na račun izplačali novih 13 milijonov dolarjev.

Problematičnega košarkarja tako moti, da frizerji za svoje delo zaračunavajo 300 dolarjev, medtem ko je očitno po drugi strani povsem zadovoljen, da mu Los Angeles Lakers letno plačujejo 13 milijonov dolarjev, zato da za njih dosega manj kot pet točk na tekmo.

Patrick Beverley | Avtor: Profimedia Profimedia

Nova bizarna izjava Beverleya je tako zgolj eden izmed številnih incidentov, ki ga spremljajo tekom njegove kariere, v kateri se je večkrat zapletel tudi z našim košarkarskim asom Luko Dončićem, s katerim imata resnično pestro zgodovino.

Beverley je namreč v prejšnji letih nekaj sezon nosil dres Los Angeles Clippers ter bil zadolžen za "umazano delo" na Luki Dončiću, ko sta se ekipi dve leti zapored srečali v prvem krogu končnice. In ekipa iz mesta angelov z Beverleyem na čelu ni izbirala sredstev za zaustavitev Luke.

A čeprav slovi kot eden najboljših obrambnih igralcev na svetu (bil je uvrščen celo v prvo obrambno peterko lige), je njune dosedanje dvoboje v večini dobil Luka, obenem pa je prav proti Beverleyu prvič uporabil svoj slovite besede "too small", ko je uspel z uspešno akcijo ponižati svojega čuvaja, obenem pa je nasprotni ekipi sporočil, da je njihov adut preprosto premajhen, da bi ga lahko pokrival.

Patrick Beverley | Avtor: Profimedia Profimedia

Beverley je vse do takrat pred vsako tekmo z Dallasom še dodatno motiviran, med igro pa se poslužuje vseh možnih umazanih taktik, da bi zaustavil odličnega Slovenca.

Tudi letos igra z Los Angeles Lakers v isti konferenci kot Luka, tako da lahko pričakujemo številne nove zanimive obračune. Prva izmed štirih tekem rednega dela sezone med jezerniki in Mavericki bo na sporedu v noči na 26. december, zanimivo pa bo videti, kako bo takrat izgledala Beverleyeva pričeska.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice