Šport > Košarka
1052 ogledov

Zvezdnik čakal na vstop v igro, njegovi igrali 4:5

D'Angelo Russell youtube
Komični trenutek moštva Minesotta Timberwolves.

Navijači Minnesote so v sezono vstopili izjemno optimistično, saj se je pred njenim začetkom moštvu Volkov pridružil v obrambi odlični francoski center Rudy Gobert. Zasedba z njim, Karl-Anthonyjem Townsom, Anthonyjem Edwardsom in D'Angelom Russellom na papirju zgleda res zastrašujoče, a je ob očitnem pomanjkanju dobre kemije Minnesota doslej zabeležila le pet zmag in sedem porazov.

Da marsikatera reč pri Timberwolfes ne 'štima', se je pokazalo tudi na zadnjem dvoboju s Phoenix Suns, ki ga je franšiza iz Arizone dobila z rezultatom 129:117. Med tekmo je tako prvi zvezdnik Sonc Devin Booker domači klopi zabrusil, da Suns za razliko od njih igrajo moštvenio košarko, pravi pokazatelj nezbranosti pri gostiteljih pa je bila poteza Russella. 

Ta v drugi četrtini ni opazil, da je njegov soigralec zapustil parket in da lahko vstopi v igro. Gostje so tako krenili v napad, D'angelo Russell pa je s strani opazoval, kako se njegovi štirje soigralci trudijo pokriti pet tekmecev. Opozorilo ni prišlo niti s klopi. Phoenix je prvi met za tri točke sicer zgrešil, a prišel do odbite žoge, v nadaljevanju pa je trojko zadel Torrey Craig. Tik pred tem je panično na parket pritekel tudi Russell, a je bilo že prepozno.

Russell je na tekmi sicer dosegel 20 točk, pet manj od Goberta, pri Phoenixu jih je 32 Booker.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice