Šport > Košarka
16896 ogledov

Kultni košarkar z noro anekdoto, kako sta njegova otroka prvič spoznala Luko

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
Čeprav sta bila nekaj časa soigralca, sta otroka JJ Redicka šele pred kratkim spoznala svojega idola Luko Dončića.

Eden najboljših strelcev z razdalje v zgodovini košarke JJ Redick po končani NBA karieri ostaja v svetu košarke, saj je postal eden najbolj oboževanih košarkarkarskih analitikov pri televizijski mreži ESPN, obenem pa svoje sledilce še naprej navdušuje z enim najbolj znanih NBA podcastov, imenovanim The Old Man and the Three.

Prav v slednjem, čigar osrednja nit je bila tema, kdo na začetku sezone izgleda kot najresnejši kandidat za naziv MVP, pa je Redick, ki je kariero končal pri Dallas Mavericks, razkril simpatično anekdoto o tem, kako sta njegova sinova končno uspela spoznati svojega velikega idola Luko Dončića.

"Svoja sinova Knoxa in Kaia sem prejšnji teden v četrtek peljal na tekmo Mavs proti Nets. To je bila priložnost, da sta moja fanta spoznala Luko. Ke sem igral za Mavs, je bilo namreč obdobje, ko ni bilo prostora za družine, ekipe so bile povsem odrezane od preostalega sveta," je začel svojo pripoved košarkar, ki je za Dallas skupaj z Luko leta 2021 odigral 13 tekem, po koncu sezone pa se je po petnajstih letih v ligi NBA upokojil.

"Tako sta ga končno spoznala, Luka je bil fantastičen, obema je podpisal dres... In ko sem videl Knoxa, kako gleda Luko, je bil to zame eden najbolj čarobnih očetovskih trenutkov. Samo navdušenje in občudovanje v njegovih očeh."

"Kai po drugi strani pa je pravi 'šef'. Luka je iztegnil roko in Kai je bil preprosto 'no, naj ti bo, lepo te je spoznati'. Komentarji pod posnetkom, ki sem ga objavil, so bili v stilu, da lahko vidite, da bo drugi otrok izjemno tekmovalen. Boli ga namreč k****," je zabavno anekdoto zaključil Redick, ki se je nato še dotaknil Lukovih predstav.

Luka Dončić in JJ Redick | Avtor: Profimedia Profimedia

"Bila pa je nora tekma. Šla je v podaljšek, Luka pa je dosegl trojni dvojček s kar 41 točkami. Za Knoxa to ne bi mogla biti bolj čarobna noč. Kai, ki ima seveda pozornost šestletnika, je tekmo zapustil ob polčasu. Toda Knox je z mano pogledal celotno tekmo. In nisem se mogel načuditi Luki."

"Luka ima trenutno na stavnicah najboljšo kvoto, da postane MVP. Skozi sezono bo dosti odvisno tudi od tega, kdo zmaguje tekme. Mislim, da so Mavs boljši kot lani. Ne vem, če bodo končali med prvimi tremi ekipami zahoda, toda če bo Luka nadaljeval s takšnimi predstavami, se zagotovo mora razmišljati o njem kot morebitnem MVP-ju," je temo Dončića zaključil Redick, čigar prvi favorit za naziv MVP še vedno ostaja Giannis Antetokounmpo.

Victor Wembanyama Video Šport Popolnoma zasenčil Luko! ZDA norijo ob novi neverjetni predstavi Evropejca Luka Dončić Top 10 Šport Noro, kako je obnorel NBA! Tokrat so ga izbrali kar dvakrat! Luka Dončić NBA Šport Zgodovinsko: Dončića še kar ne morejo ustaviti Luka Dončić Pelicans Mavericks Seznam Šport NBA objavila prvo lestvico za MVP, Luka ni prvi Luka Dončić Šport NBA analitik brez milosti do Luke: Je grozen in patetičen
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice