Šport
73 ogledov

Bi kupili Schumacherjevega Mercedesa?

schumacher Profimedias
Drago zdravljenje nekdanjega nemškega dirkača je močno načelo finančno stanje njegove družine.

O stanju Michaela Schumacherja ni znanega nič novega. Družina nekdanjega šampiona ne razkriva poteka zdravljenja v domači oskrbi, ki dirkačeve svojce stane ogromno denarja.

Nekateri nemški mediji so poročali, da družina na teden porabi več kot 135.000 evrov za specializirano medicinsko osebje, ki bdi nad rehabilitacijo Nemca, ponesrečenega na francoskem smučišču konec leta 2013.

Niti Schumacherjevo bogastvo ni dovolj, da takšni stroški ob omejenih prilivih ne bi resno posegli v družinski proračun.

Tako je Michaelova žena Corinna že lani prodala vilo na Norveškem, pred nekaj meseci je novega lastnika dobilo tudi zasebno letalo.

Grozi bankrot?

Družina naj bi sedaj prodajala umetnine iz lastne zbirke ter še nekaj premoženja, ki bi navrglo lep kupček denarja.

Angleški Express je v torek poročal, da je v avtohiši CTS v Berlinu naprodaj Schumacherjev stari Mercedes 1998 E55 AMG wagon. In cena? Dobrih 119.000 evrov.

Nemški mediji se ob množični prodaji premoženja sprašujejo, ali sloviti družini morda grozi bankrot.

Michaelovo zdravljenje bi namreč lahko trajalo še precej dolgo časa in stroški bi lahko narasli do vrtoglavih višin. 

Tabloidi so v preteklih mesecih sicer že večkrat poročali o tem, da je Schumacher že odprl oči in celo spregovoril, a družina je vse skupaj zanikala in tri medijske hiše tožila zaradi netočnih navedb. 

Mercedes AMG Wagon 1998 | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 7
  • hubertfast 10:29 28.julij 2016.

    Vse lepo in prav, ni mi pa jasno od kje rabijo 135.000,00 na teden????

  • Ronald Reagan 09:16 28.julij 2016.

    Brezveze razlagaš...slovenski folk je tolko zarukan, da niti med 100 tisoč in 100 miljoni ne razloči...sploh pa ne da je med številkama 1000 kratna razlika...narod bebcev...

  • MK 08:30 28.julij 2016.

    ker idiot.... si že bil v bolnici, navadni?! ti privoščim, da vidiš na lastne oči. tako za ene 3 dni... kompliciran zlom noge...da ne boš šel srat sam... pa da te vidim junaka....tv na žetone, nonstop butanje ljudi ...prikaži več v bolečinah, reveži nabasani, vročina, nič klim, ipd.