Šport
12 ogledov

Blažič povzročil nesrečo v Beogradu

Blažič Crvena zvezda Beograd Lokomotiva Kuban Evroliga EPA
Slovenski košarkarski reprezentant je v noči iz petka na soboto v središču Beograda povzročil prometno nesrečo.

Pri menjavi prometnih pasov se je Jaka Blažič zaletel v taksi, kot poročajo srbski mediji, pa je preizkus alkoholiziranosti pokazal, da je slovenski reprezentant volan upravljal v pijanem stanju.

Blažić se je danes dopoldan že javno opravičil, na licu mesta tudi plačal kazen v višini dobrih 130 evrov, njegov klub, Crvena zvezda, pa je popoldan sporočil, da bo igralca kaznoval z odvzemom dveh mesečnih plač.

Najhuje je Blažiču 

"Zavedamo se, da je trenutno najhuje Blažiću, ki je pravi vzor za primerno obnašanje. Tokrat je naredil napako in zanjo nosi vso odgovornost. Prepričani smo, da se je iz tega primera marsikaj naučil, najbolj pomembno pa je, da v prometni nesreči ni bilo poškodovanih," je zapisal klub v sporočilu za javnost.

Zvezda je v petek odlično začela letošnje tekmovanje v ligi ABA. Na domačem parketu v dvorani Pionir je novinec Levski iz Sofije visoko izgubil (85:55).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice