Šport
27 ogledov

Bo Bolt sploh nastopil na OI?

Bolt Blake Reuters
Jamajčan Usain Bolt ima, kot kaže, težave s preponami in to bi utegnilo ogroziti njegov nastop v Londonu, kjer naj bi branil tri zlate kolajne iz Pekinga.

Mediji so namigovali, da so domnevne težave s poškodbo Usaina Bolta le priročen izgovor za poraz, ki mu ga je na jamajških kvalifikacijah prizadejal rojak Yohan Blake, ki ga je premagal tako v teku na sto metrov kot na dvesto.

"Usain je začutil bolečine v preponah in trener je zaradi tega določil terapije. Prav mogoče je, da je Bolt zaradi tega tekel počasneje," je takrat dejal Boltov menedžer Ricky Simms.

A kot kaže, bi znale težave s preponami biti resnejše narave. Jamajčan je tako prejšnji teden že odpovedal nastop na Diamantni ligi v Monaku in namesto tega odšel na terapije v Nemčijo k zdravniku Hansu-Wilhelmu Mulleru-Wohlfahrtu. "Terapija je bila načrtovana že pred tedni, je del priprav za olimpijske igre," je še povedal Simms.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.