Šport
20 ogledov

Bo Jesenice reševal Rajgelj?

Janez Rajgelj Boštjan Tacol
Z Jesenic smo dobili potrdilo: predsednik Slavko Kanalec se je o sodelovanju pogovarjal z Janezom Rajgljem, bivšim direktorjem Uniona Olimpije. "Verjetno bova še nadaljevala pogovore. Veste, pogovarjam se z veliko ljudmi, nisem se le z njim," pravi Kanalec.

"Pogovarjala sva se, nisva pa na tem, da bi se nam pridružil. Sva se pa srečala, tega ne morem zanikati," je za zurnal24.si pojasnil pred kratkim vnovič izvoljeni predsednik Acronija Jesenic Slavko Kanalec: "Ne vem, ali bo prišel v klub. Verjetno bova še nadaljevala pogovore. Veste, pogovarjam se z veliko ljudmi, nisem se le z njim." Kanalcu bi nadvse prav prišel človek, vešč dela v kriznih razmerah in finančni razburkanosti, kar je Rajgelj v Unionu Olimpiji v veliki meri potrdil. Za Dnevnik pa svojega morebitnega prihoda v jeseniški klub ni želel komentirati.

Jesenice sicer v prihodnji sezoni ne bodo nastopale v ligi Ebel, bremeni pa jih okrog dva milijona evrov dolgov. Kranjčan Rajgelj se je podobno težke oziroma še težje misije lotil pred dvema letoma, ko je sedel na trd direktorski stol Olimpije ter začel pogajanja s številnimi upniki. Pred sezono 2010/11 jima je skupaj s tedanjim trenerjem Juretom Zdovcem uspelo sestaviti ekipo, ki se je zavihtela med najboljših 16 ekip Evrolige in v finale lige ABA. Gorenjec je znan kot trd pogajalec, obenem pa tudi kot oseba, ki drži besedo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.