Šport
20 ogledov

Britanski junak še ne gre pred oltar

Kim Sears Reuters
Zmagovalec Wimbledona Andy Murray je te dni osrednja osebnost v Veliki Britaniji.

Prav vsi mediji so v ponedeljek poročali o njegovem podvigu, prvi britanski zmagi v All England Clubu po 77 letih. Med drugim poročajo tudi, da 26-letni Andy Murray še ne razmišlja o poroki.

Vprašanje novinarjev je bilo skoraj logično, potem ko je bilo njegovo dekle, leto mlajša Kim Sears, večino časa dvoboja z Novakom Đokovićem v središču pozornosti. Televizijske kamere so jo budno spremljale in gledalcem posredovale vsak njen gib ali izraz ob uspešnih točkah izbranca na terenu.

Predstavil mu jo je oče

"Nisem še razmišljal o tem," je bil odgovor Murrayja na vprašanje novinarja, ki je želel izvedeti, kdaj bo izvoljenko popeljal pred oltar.

Murray je Kim spoznal pred sedmimi leti. Predstavil mu jo je kar njen oče, sicer trener v ženskem tenisu. Murray jo je omrežil s sladkimi sporočilci in veliko cvetja, njun prvi poskus skupnega življenja pa se je končal 2009. Po pol leta sta ugotovila, da en brez drugega ne moreta živeta, zato sta se znova združila in zdaj imata skupni dom že od 2010.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.