Šport
4293 ogledov

Danec odgovoril Vujoviću: "Takšen ton ne sodi nikamor"

Gidsel Epa
Danski rokometaš se je odzval na komentar Veselina Vujovića.

Nekdanji selektor slovenske rokometne reprezentance Veselin Vujović je bil po tekmi Hrvaške in Danske v pogovoru za Index.hr zelo kritičen do danskega reprezentanta Mathiasa Gidsela.

Vujovića je ujezilo, ker 22-letni član berlinskega Füchseja ni želel sprejeti opravičila Domagoja Duvnjaka, potem ko je ta nad njim storil grob prekršek. 

Akcijo, po kateri je hrvaški reprezentant zaman ponujal roko danskemu kolegu, si pogletje v priloženem posnetku.

veselin vujović | Avtor: Epa Epa
"Tekma je bila čudovita, boljše si ne bi mogli želeli, a tisti Gidsel je uspel vse uničiti. Tista majhna miš je pokvarila tekmo. Domagoj Duvnjak, eden največjih igralcev v zgodovini, ti ponudi roko, ti, ubogi revež, pa ne sprejmeš opravičila. Ta miš ne bo nikoli niti senca Duvnjaka. To je rokomet, surov in kontakten šport. Po prekršku se ti približa legenda, ti pa mu nočešseči v roko. Sram te bodi. Raje ne povem, kako bi se godilo kateremu od mojih igralcev, če bi storil kaj takega," je brez dlake na jeziku dejal Vujović.

Danski reprezentant je v dozivu za Bt.dk dejal, da se ne namerava spuščati v vojno besed s priznanim rokometnim strokovnjakom.

"Nisem prebral članka, sem pa videl v naslovu, da me je označil za malo miš. Mislim, da takšen ton ne sodi nikamor. Jaz nisem tako vzgojen. To je bil agresiven komentar. Ni moj način, da bi o nekom grdo govoril o medijih. Ne želim komentirati, ker to ne bi imelo smisla," je povedal Gidsel in dodal, da z Duvnjakom nimata neporavnanih računov.

"Ves kraval okoli naju nima smisla. Z Duvnjakom sva se pogovorila, vendar ne pred kamero," je razkril.

SP 2023 Šport V četrtfinalu prostora samo še za dve reprezentanci
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice