Šport
25 ogledov

Dobrodelni Božiček Zorman

zorman božiček Youtube
Vas zanima, kako kapetan rokometne reprezentance izgleda našemljen v Božička? Poglejte v videu. Športno društvo Uroša Zormana v sodelovanju z društvom Beli obroč pa je pred prazniki poskrbelo tudi za veselje pomoči potrebnih družin.

"Življenje je kruto in neizprosno, svetovna gospodarska kriza je pustila hude posledice tudi v Sloveniji, zato smo se v Športnem društvu Uroš Zorman odločili vsaj malce polepšati praznike peščici pomoči potrebnih. S pomočjo Belega obroča Slovenije smo v dobrodelni akciji Uroševe vesele žoge obdarili slovenske družine. Pri tem so nam pomagali zvesti sponzorji Mercator, Eta Kamnik in Ljubljanske mlekarne. Upam, da bodo prejemniki uživali v naših paketih," pravi rokometaš Uroš Zorman, sicer član ekipe Vive Targi Kielce iz Poljske in kapetan slovenske rokometne reprezentance.

O Belem obroču

Vsako leto na tisoče ljudi neposredno ali posredno postane žrtev kaznivega dejanja, kar pomeni, da izgubijo sorodnika, so sami poškodovani, pretepeni, okradeni, oropani, spolno zlorabljeni, žrtve družinskega nasilja … Že jutri se to lahko zgodi tudi nekomu, ki ga poznamo ali nam je blizu. Beli obroč poskuša na številne načine pomagati žrtvam.

O ŠD Uroš Zorman

Športno društvo Uroša Zormana deluje že šest let. Skrbi za mlade športnike, predvsem rokometaše in rokometašice. Zaenkrat vsako poletje pripravlja poletne tabore za otroke in mladostnike, v prihodnje pa se obeta tudi rokometa celoletna šola.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.