Šport
5249 ogledov

"Đoković ima 500 mio. in je pod stresom? Se šalimo?"

novak đoković Epa
Nekdanji italijanski tenisač nadaljuje s kritikami na račun Novak Đokovića.

Potem ko je pred dnevi dejal, da Novak Đoković nikoli ne bo največji tenisač vseh časov, ne glede na to, kaj bo v prihodnje še dosegel na igrišču, je legendarni italijanski tenisač Nicola Pietrangeli izstrelil nove strupene puščice v smeri prvega igralca sveta.

Klofuta Šport "Novak Đoković nikoli ne bo največji vseh časov"

Pietrangeli je komentiral enostranski razplet finala OP ZDA, v katerem je Đoković veljal za izrazitega favorita, a je pod velikim bremenom koledarskega grand slama doživel precej boleč proti Rusu Danilu Medvedjevu.

Italijana, ki je v karieri osvojili štiri grand slame, dva v posamični in dva v konkurenci dvojic, so najbolj razjezile izjave o pritisku in nervozi, s katerima se je v New Yorku soočal najboljši tenisač na svetu.

"Ob koncu 50. in v začetku 60. let prejšnjega stoletja sem osvojil 44 turnirjev. Štirikrat sem zmagal na Roland Garrosu, dvakrat med posamezniki in dvakrat v parih. Najboljši igralci na svetu so me spoštovali, vsi skupaj smo bili dobri prijatelji. Igrali smo tenis in se zabavali, naš glavni motiv je bilo zabavanje občinstva," je spomine obujal 88-letnik.

đoković federer Zavajal Šport Srbi znoreli: "Federer laže, da bi ponižal Đokovića"

"Današnji tenisači se požvižgajo na publiko, zanima jih samo denar. Vsaka žogica je vredna več tisoč dolarjev. Z nagrado na Roland Garrosu si nisem mogel privoščiti niti stanovanja, danes pa za zmago na grand slamu dobijo po dva in pol milijona dolarjev. Đoković ima na banki 500 milijonov dolarjev in je v finalu igral pod velikim stresom? Se šalimo? Od česa je pod stresom, od štetja denarja? Kar živčen postanem, ko poslušam o tem, kako so depresivni," se je jezil Italijan.

Pri 23 letih Šport Je to konec? Zvezdnica ne zmore več: "Ne vem, kdaj bom spet igrala"


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.