Šport
4538 ogledov

Đokovićeva žena burno reagirala na obtožbe

Jelena in Novak Đoković Profimedia
Soproga Novaka Đokovića je naveličana namigovanj glede njenega moža.

Novak Đoković je spet na udaru zaradi sumljivega početja njegove ekipe med polfinalnim obračunom na turnirju serije masters v Parizu.

Đokoviću so med polfinalnim obračunom z Grkom Stefanosom Cicipasom na tribuni pripravili skrivnostni napitek, katerega so mu nato dostavili na igrišče.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Vse skupaj je delovalo precej sumljivo, še posebej zato, ker so bili člani ekipe med pripravo tako skrivnostni. Ko so se zavedli prisotnosti kamere, sta poskušala dva člana dogajanje zakriti s svojimi telesi.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Skrivnostno početje je požgečkalo radovednost teniške javnosti, pojavile pa so se tudi številne neosnovane teorije, da naj bi si Đoković pomagal z nedovoljenimi sredstvi.

Zanimivo je, da je bila vsebina Srbovega bidona na tapeti že med letošnjim turnirjem v Wimbledonu, kjer se je teniški zvezdnik ob poizvedbi novinarjev šalil, da je zaužil "čarobni napoj". Več o tem TUKAJ.

Novak Đoković Video Šport Đoković očaran nad tem, kar mu je storil 19-letnik

Namigovanja na račun njenega moža so sprožila močan odziv Jelene Đoković, ki je reagirala na zapis novinarja Damiana Reillyja. "Ali mi lahko nekdo pojasni, kaj se tukaj dogaja in zakaj to počnejo na takšen način? Izgleda nadvse sumljivo," je zapisal Reilly.

"Jaz ni vidim nič sumljivega," mu je odvrnila Jelena. "Pravzaprav vidim samo ljudi, ki poskušajo zaščititi svojo zasebnost v svetu, kjer ljudje mislijo, da te imajo pravico snemati v vsakem trenutku. Očitno je vsak, ki ščiti svojo zasebnost, zaradi tega sumljiv," se je jezila.

"Novak bo govoril, ko bo pripravljen govoriti. Vsa ta neumnost, da bi morali ljudje govoriti o nečem, na kar niso pripravljeni, samo zato, ker so drugi nepotrpežljivi, je absurdna. Posedite malo v tišini. Bolj pazite nase. Ni vse takoj kontroverzno. Lahko je tudi zasebno. Je to dovoljeno?" je vprašala najglasnejše kritike.

Jelena Đoković | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice