Šport
11627 ogledov

Oče na igrišču brutalno pretepel teniško igralko, ker se ni dovolj trudila

Oče pretepa hčer Reševalni pas/Twitter
S teniških igrišč v Beogradu prihajajo vznemirjujoči posnetki.

Po srbskih spletnih medijih se v zadnjem dnevu vrti grozljiv posnetek iz enega teniškega kluba v Beogradu, na katerem 50-letni kitajski državljan pretepa svojo 14-letno hčer, ker se slednja naj ne bi dovolj trudila na treningu.

Oče se je na nesrečno dekle spravil z rokami in nogami, nato pa je nesrečnico podrl na tla ter jo povsem nemočno še večkrat brcnil. Ena izmed prič je uspela njegovo ravnanje posneti s telefonom, nasilnež pa je bil že aretiran, proti njemu pa je bila vložena prijava za nasilje v družini.

Vse skupaj je potrdila tudi tamkajšnja policija, ki je s pomočjo posnetka napada brez težav indetificirala storilca ter mu odredila 48-urno pridržanje. "Beograjska policija je aretirala kitajskega državljana zaradi suma, da je pretepal svojo hčer (14). 50-letnega V. L. se bremeni nasilja v družini," stoji v uradni izjavi srbske policije.

Grozljiv posnetek nasilja nad 14-dekletom je sicer kot opozorilo, da je nasilje nad otroci še kako prisotno, preko socialnih omrežij delil Igor Jurić, ustanovitelj Fundacije Tijane Jurić, ki se bori zaščito otrok, potem ko je bila njegova hčer Tijana pri vsega 15 letih ugrabljena in umorjena, njen primer pa je tako odmeval po državi, da je slednja od takrat uvedla celo dosmrtni zapor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice