Šport
24 ogledov

Družina moleduje, boksar vztraja

Manny Pacquiao Reuters
Filipinski boksar Manny Pacquiao ne bo ugodil prošnjam svoje matere in žene, ki ga pozivata, naj se upokoji od profesionalnega športa. Triintridesetletnik je pred dnevi izgubili dvoboj proti Juanu Manuelu Marquezu.

Spopad med Marquezom in Pacquiom se je končal z konck-outom v šesti rundi, ko je na tleh obležal Filipinec. Žena in mati 33-letnega boksarja sta ga v solzah prosili, naj se poslovi od tega športa. ''Veselim se počitka, potem pa bom spet pripravljen na dvoboj,'' je povedal Pacquiao.

Boksar ostaja gluh za želje svoje družine, ki si želi, da bi rokavice obesil na klin. ''Ko gledaš, kako jih skupi tvoj mož, ne moreš niti spati. Dobro ve, da ga prosim, naj neha,'' je povedala žena Jinkee, katere mnenju se je pridružila še boksarjeva mama. ''Dolgo ga že prosim, da se upokoji, saj je začel boksati zelo zgodaj. Prosila sem boga, da mu veli, naj preneha,'' je povedala.

Toda Pacquino vztraja, da še ni prišel čas za njegovo slovo. ''Dobro sem. V tem dvoboju sem bil preveč samozavesten. Takšen je pač ta šport - enkrat zmagaš, drugič zgubiš,'' je povedal Filipinec, ki je sicer v dvoboju zadal 94 udarcev več od svojega nasprotnika.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.