Šport
4663 ogledov

Eden izmed favoritov Toura v preiskavi policije

Nairo Quintana Profimedia
Kolesarski zvezdnik pod drobnogledom.

Kolumbijski kolesar Nairo Quintana se na minulem Touru ni izkazal, kljub temu pa se je znašel v preiskavi francoske policije zaradi morebitnega dopinga. Po poročanju francoske tiskovne agencije AFP, ki se sklicuje na tednik Le Journal du Dimanche, so prejšnjo sredo delavci Urada za okolje in zdravje preiskali njegovo hotelsko sobo.

Kaj so našli v hotelu v mestu Les Alluesv v bližini Meribela, kjer so bivali kolesarji ekipe Arkea-Santic in njihovo spremstvo, niso sporočili, so pa preiskovalci potrdili, da so pod drobnogled postavili Naira Quintano, njegovega brata Dayerja in pomočnika Winnerja Anacono.

Quintana, pred dirko je sodil v širši krog favoritov za skupno zmago, je na Touru zasedel 17. mesto, za zmagovalcem Tadejem Pogačarjem pa je zaostal več kot eno uro. AFP navaja, da preiskava poteka brez vednosti Francoske antidopinške agencije, ni pa prva taka na Touru.

Tadej Pogačar O Pogačarju Šport Guardian: sveža sapa, Švicarji: to je krivično tadej pogačar Kakšna čast Šport Tako so Pogačarja počastili v Dubaju Tadej Pogačar Komentar Šport Pogačar je imel vso pravico napasti, kot Tepeš pred leti

Leta 2017 so preiskovali uporabo mehaničnega dopinga, lani pa so bili pod drobnogledom kolesarji ekipe Deceuninck-Quick Step, v obeh primerih niso našli ničesar spornega.

Komentarjev 2
  • Avatar Anniskossa
    Anniskossa 00:36 22.september 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • banedih461 22:54 21.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com

Sorodne novice