Šport
160 ogledov

Eden največjih zvezdnikov že končal sezono

Odell Beckham Jr. Profimedia
Njegovo kariero so zaznamovale poškodbe, staknil je še eno.

Zvezdnik moštva Cleveland Browns v ligi NFL, Odell Beckham ml., je moral predčasno končati letošnjo sezono ameriškega nogometa. Razlog je raztrgana križna vez levega kolena, na katero so sumili že v nedeljo, ponedeljkov pregled z magnetno resonanco pa je potrdil slabe novice za klub, ki se bori za končnico, so sporočili iz tabora Browns.

Beckham je odšepal s terena v prvi četrtini nedeljske tekme (37:34) proti Cincinnati Bengals, potem ko si je nesrečno zvil koleno.

dak prescott Ni za občutljive Šport Grozljiva poškodba Dončićevega someščana

V ponedeljek pa so iz tabora Browns potrdili, da je podrobnejši zdravniški pregled z NMR pokazal, da ima Beckham strgano notranjo križno vez.

To sezono je Odell Beckham ml. ujel 23 podaj za 319 jardov in tri zadetke.

"To je za nas velik udarec. Vsi veno, da je OBJ eden ključnih igralcev naše ekipe," je dejal trener moštva Kevin Stefanski.

Kariero 27-letnega Beckhama so sicer zaznamovale poškodbe, odkar se je lani pridružil Clevelandu iz moštva New York Giants. Lani je imel poškodbi boka in dimelj, pa je vseeno nabral več kot 1000 jardov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice