Šport
777 ogledov

Evropski podprvak še dve leti v dresu slovenskega velikana

Alen Šket Alen Hadžić
Šket še vsaj dve leti ostaja v oranžnem gnezdu.

Iz tabora najuspešnejšega slovenskega odbojkarskega kluba ACH Volley Ljubljana sporočajo, da je sodelovanje še pred vrhunci letošnje sezone podaljšal Alen Šket. Igralec in klub sta podpisala dveletno pogodbo, ki priča o obojestranskem zadovoljstvu.

33-letni Bistričan, ki je v dosedanji karieri nastopal za vrsto močnih ter uveljavljenih klubov v tujini med katerimi izstopata turški Halkbank in italijanska Modena, s slovensko reprezentanco pa je kar trikrat osvojil naslov evropskega podprvaka, bo tako še naprej nosil dres večkratnih državnih prvakov.

Alen Šket | Avtor: Profimedia Profimedia

Spomnimo - Šket je bil član ACH Volleyja Ljubljana med leti 2008 in 2013 ter z moštvom spisal že vrsto uspešnih odbojkarskih zgodb (5 naslovov DP, 5 pokalnih naslovov, 3 prvak MEVZA), v sezoni 2009/10 pa je Šket z ACH Volley igral na zaključnem turnirju elitne Lige prvakov.

Kar 205 visoki sprejemalec, ki lahko igra tudi na položaju korektorja, je ob podpisu pogodbe povedal: “Izredno sem zadovoljen, da smo s klubom podaljšali sodelovanje za dve sezoni. Veseli me, da bom še naprej zastopal barve ACH Volleyja in osvajal lovorike. Najprej pa je potrebno zaključiti z aktualno sezono in osvojiti Mevzo, Challenge Cup in državno prvenstvo."

Alen Šket | Avtor: Alen Hadžić Alen Hadžić

Nepogrešljivi član slovenske izbrane vrste je še dodal: "Upam, da bomo v klubu uspelo zadržati jedro ekipe in, da bo ekipa tudi v prihodnje delovala tako homogeno kot do sedaj."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice