Šport
232 ogledov

Navijači žvižgali in noreli, a zaman: vsi so morali domov!

1/6
Epa
Dvoboj Srba in Američana se je nadaljeval šele, ko so bile tribune Rod Laver Arene popolnona izpraznjene.

Obračun Novaka Đokovića in Taylorja Fritza, ki ga je šele po petih nizih dobil prvi igralec sveta, se je končal pred praznimi tribunami. Glavni sodnik je ob 23.30 po lokalnem času gledalce obvestil, da morajo zaradi ukrepov za zajezitev širjenja britanske različice novega koronavirusa zapustiti prizorišče.

Prekinitev Šport Opita gledalka uprizorila šov, kakršnega še ni bilo

Po tribunah so se razlegli žvižgi in glasno negodovanje. Nekateri gledalci so kljub navodilom vztrajali na sedežih, a je kmalu postalo jasno, da se dvoboj ne bo nadaljeval, dokler ne bodo vsi zapustili prizorišča.

navijači | Avtor: Epa Epa

Ukrep na OP Avstralije, kjer so dvoboji potekali pred omejenim številom gledalcev, so posledica predvidenega petdnevnega zaprtja avstralske zvezne države Viktorije, kjer je bilo v petek potrjenih 19 aktivnih primerov bolj nalezljive različice koronavirusa.

 | Avtor: Epa Epa

Zaprtje javnega življenja je stopilo v veljavo v petek ob 23.59 in bo trajalo do srede prihodnjega tedna, je naznanil premier zvezne države Daniel Andrews. Oblasti ukrepajo iz bojazni, da se je različica novega koronavirusa že razširila v skupnost.

Teniški turnir se bo kljub temu nadaljeval, je pa od danes prepovedana udeležba gledalcev na tekmah.

novak đoković Težave Šport Zaskrbljujoče stanje Novaka Đokovića

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.