Šport
27 ogledov

Ferguson in 007 na tiskovki Murrayja

murray connery ferguson Youtube
Škotski teniški igralec Andy Murray je pred nastopom v finalu OP ZDA dobil nepričakovano podporo dveh slavnih rojakov. Novinarsko konferenco po polfinalni zmagi sta na njegovo veliko presenečenje prekinila legendarni igralec sir Sean Connery ter trener Manchester Uniteda, sir Alex Ferguson.

Andy Murray in tretji nosilec US Opna se je v polfinalu zadnjega letošnjega turnirja za veliki slam v sezoni po skoraj štirih urah igre dobro znašel v izjemno vetrovnih razmerah in s 5:7, 6:2, 6:1 in 7:6 (7) premagal šestega nosilca, Čeha Tomaša Berdycha. S tem se je Škot uvrstil še v peti finale na turnirjih velike četverice.

Na novinarsko konferenco takoj po dvoboju pa sta "udrla" njegova slovita rojaka igralec sir Sean Connery ter trener Manchester Uniteda sir Alex Ferguson in mu izrekla podporo ter mu zaželela veliko sreče v finalu. To je bilo prvič, da se je Murray srečal s tema slavnima Škotoma, po fotografiranju, v katerega se je vključila tudi Murrayjeva mama Judi, pa so prireditelji mirno nadaljevali novinarsko konferenco. A Murray je bil presunjen: "To je naravnost čudovito! Lepo je imeti podporo teh dveh legend. Upam, da me bosta prišla spodbujat tudi na finale," je dejal škotski teniški igralec, ki še čaka na nasprotnika v boju za naslov.

V drugem polfinalu sta zaigrala branilec naslova in drugi nosilec Srb Novak Đoković ter četrti nosilec Španec David Ferrer, vendar so prireditelji pri izidu 5:2 za Španca v prvem nizu dvoboj prekinili zaradi hudega neurja, saj sta v New York udarila dva tornada.

Komentarjev 1
  • Avatar roksa
    roksa 12:17 09.september 2012.

    Nimata zastojn naziva "sir"!!!