Šport
8 ogledov

Gerčar na operacijo

Klemen Gerčar klemengercar.com
Slovenski motokrosist Klemen Gerčar, ki nastopa tudi v prvenstvu v elitnem razredu MXGP, je na dirki v Mačkovcih grdo padel in pri tem utrpel poškodbo rame.

Po posvetovanju z različnimi zdravniki se je Klemen Gerčar odločil, da bo moral na operacijo, so sporočili iz tabora slovenskega motokrosista.

"Vezi v rami so precej poškodovane, brez operacije bi se zadeva sicer lahko pozdravila, a obstaja velika verjetnost, da bi me ta poškodba spremljala še dolgo časa in bi mi lahko povzročala precej težav. Zato sem se odločil za operacijo. Za mnenje sem vprašal tri različne zdravnike, zdaj pa grem v prihodnjih dnevih na operacijo, nato pa me čaka okrevanje, ki bo trajalo predvidoma šest do osem tednov. Vmes seveda ne bom počival, delal bom, kolikor mi bodo zdravniki dovolili, predvsem pa se bom posvetil ekipi," je sporočil Gerčar, ki si želi čim prej spet usesti za krmilo motocikla, da bi se čim prej pridružil tekmecem na dirkah.

Padci in poškodbe so del dirkanja in s tem se morajo soočiti vsi dirkači, na dveh ali štirih kolesih, vseeno pa Gerčar upa, da bo ramenske vezi pozdravil čim hitreje. Delo z ekipo mu bo tudi vzelo nekaj časa, prav tako bo sodeloval še naprej pri šoli motokrosa.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.