Šport
384 ogledov

Gol leta za Slovenca

Dean Bombač
Slovenski igralec poskrbel za izjemen zadetek.

Kielce so v četrtfinalu lige prvakov gostile bogati PSG, tekma pa se Poljakom ni izšla po načrtih. Parižani so že v prvem polčasu dosegli 22 zadetkov, ob polčasu je bil na semaforju izpisan rezultat 10:22, po 60 minutah igre pa so slavili z rezultatom 34:28 in imajo tako pred povratnim dvobojem na domačem igrišču kar šest golov prednosti. 

Kljub vsemu je za potezo tekme poskrbel eden izmed trojice Slovencev, ki branijo barve poljskega kluba. Dean Bombač, poleg njega v vrstah serijskega poljskega prvaka igrata še Blaž Janc in Uroš Zorman, je zabil fantastičen zadetek. Ob njegovi potezi je bil nemočen tudi legendarni francoski vratar  Thierry Omeyer.

V deveti minuti je Bombač poskušal ustreliti na gol gostov, a mu je načrte prekrižal pariški blok. Sledila je pirueta v zraku in izjemen strel s katerim je izenačil izid na 4:4. Poglejte in uživajte.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice